Voor wie een heerlijke ontspannen vakantie – al dan niet met kleine kinderen – op Ibiza wilt vieren, is in Cala Vadella in de juiste baai. Knus, gezellig en een heerlijke ambiance met veel vertrouwde gezichten van mensen die dit geheimpje kennen en juist hier hun tweede huisje hebben gekocht.

Voor wie Cala Vadella kent, weet dat er veel nieuwbouw wordt neergezet waarbij de afstand naar het strand steeds groter wordt. Een appartement in Cala Vadella vinden op loopafstand van de zee is dan ook de kunst. Maar zoekt u vakantie appartementen te koop in Cala Vadella dichtbij het strand, leest u dan verder.

Cala Vadella Ibiza, vakantie appartementen te koop

Dit appartement is écht origineel Cala Vadella zoals het ooit was, maar dan modern en gerenoveerd. Het ligt in het oorspronkelijke blokje appartementen en restaurants, vlakbij Maria Luisa. Dit is een ruim appartement gelegen in Cala Vadella aan het strand op slechts 40 meter met uitzicht op de zee. Er zijn niet veel appartementen met een eigen lokaal karakter dat zo dicht op de zee staat. Dat betekent op een originele manier heerlijk ontspannen en genieten van deze populaire baai. 

Cala Vadella Ibiza, origineel vakantie appartement te koop

Het woonoppervlak is in totaal 75 m2 appartement en een 8 m2 terras (gesloten in de winter) aan het strand. Geschikt voor 4/6 personen met 2 slaapkamers. Ruime woonkamer met een slaapbank en een werkende houtkachel zodat u het hele jaar door hier kunt verblijven, ook in de koudere wintermaanden. De badkamer is nieuw en verder is dit vakantie appartement voorzien van Internet, satellietschotel en airconditioning. Volledig uitgeruste keuken met kookplaat, koelkast en magnetron. Voor uw kostbaarheden beschikt dit appartement over een kleine muurkluis. U kunt uw auto buiten parkeren en vervolgens laten staan want alles is op loopafstand.

Cala Vadella Ibiza, vakantie appartementen te koopPrijs op aanvraag

Liever een nieuwbouw appartement aan het begin van de baai? Kijk dan bij Nieuwbouw appartement te koop Cala Vadella, Ibiza

Ab en Jo op Ibiza

Ab en Jo hebben na tien jaar Ibiza een eigen netwerk opgebouwd met de lokale bevolking. In onze nieuwe Ibiza portfolio bieden we nu exclusieve appartementen aan, direct van de eigenaar. Uiteraard begeleiden wij u, ook op Ibiza van bezichtiging tot aan de overdracht. De vertrouwde service van Wonen aan de Cote d’Azur staat garant voor een professionele aanpak en afwikkeling. Mailt u naar het vertrouwde adres info@wonenaandecotedazur.nl of Appt u naar +33770186203 of u gebruikt dit contactformulier.

Locatie