Golfliefhebbers opgelet; in Valbonne kunt u zich nu inschrijven voor een nieuw appartement in een fraai privépark. U bevindt zich hier op de ideale locatie want u bent omringd door maar liefst 3 golfbanen. Het domein is omgeven door een stenen muur met een discrete poort, een echte cocon van vegetatie op een perceel dat ideaal op het oosten en westen is gelegen. De mediterraan
geïnspireerde architectuur combineert subtiele pannendaken en traditioneel gekleurd buitenmuren, witte kroonlijsten maken de eigentijdse en elegante gevels helemaal af.  Kies voor een appartement, met terras of privétuin, ruim van opzet en privacy voor iedere bewoner. Uw appartement heeft grote ramen met dubbele beglazing, elektrische rolluiken in de woonkamer, een ruime keuze aan groot formaat tegels en compleet ingerichte badkamers. Beveiliging wordt verzekerd door een poort uitgerust met een videofoon en gepantserde deuren die de rust van de bewoners garanderen.

Valbonne nieuw appartement in privé park omringd door 3 golfbanen

Valbonne is geliefd bij de internationale gemeenschap van de Franse Riviera: dichtbij alle gezelligheid van Cannes en Juan les Pins, maar met een rustige ligging in de prachtige bossen. Valbonne heeft een van de mooiste pleinen van Frankrijk en is een populaire bestemming dankzij de authentieke straatjes met vele winkeltjes en restaurants, arcades, schaduwrijke straten en kleurrijke gevels. Valbonne is een authentiek provinciaal dorpje, pittoresk en vol charme. Binnen een paar minuten met de auto bent u op een van de vele stranden van Cannes, Antibes of Juan les Pins.

Drie van de mooiste golfbanen van de Côte d´Azur; de Victoria Golf Club, de Cannes Country Club en de Grande Bastide bevinden zich op de gebogen heuvels van een dromerig landschap. Gelegen in de schaduw van de heuvels en de dennenbossen tussen
Mougins en Biot, op een paar minuten afstand van de drukte op de Croisette, biedt Valbonne biedt een onbetaalbare omgeving van luxe, rust en sereniteit.

Valbonne nieuw appartement in privé park omringd door 3 golfbanen

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie