Golfliefhebbers opgelet; in Valbonne kunt u zich nu inschrijven voor een nieuw appartement in een fraai privépark. U bevindt zich hier op de ideale locatie want u bent omringd door maar liefst 3 golfbanen. Het domein is omgeven door een stenen muur met een discrete poort, een echte cocon van vegetatie op een perceel dat ideaal op het oosten en westen is gelegen. De mediterraan
geïnspireerde architectuur combineert subtiele pannendaken en traditioneel gekleurd buitenmuren, witte kroonlijsten maken de eigentijdse en elegante gevels helemaal af.  Kies voor een appartement, met terras of privétuin, ruim van opzet en privacy voor iedere bewoner. Uw appartement heeft grote ramen met dubbele beglazing, elektrische rolluiken in de woonkamer, een ruime keuze aan groot formaat tegels en compleet ingerichte badkamers. Beveiliging wordt verzekerd door een poort uitgerust met een videofoon en gepantserde deuren die de rust van de bewoners garanderen.

Valbonne nieuw appartement in privé park omringd door 3 golfbanen

Valbonne is geliefd bij de internationale gemeenschap van de Franse Riviera: dichtbij alle gezelligheid van Cannes en Juan les Pins, maar met een rustige ligging in de prachtige bossen. Valbonne heeft een van de mooiste pleinen van Frankrijk en is een populaire bestemming dankzij de authentieke straatjes met vele winkeltjes en restaurants, arcades, schaduwrijke straten en kleurrijke gevels. Valbonne is een authentiek provinciaal dorpje, pittoresk en vol charme. Binnen een paar minuten met de auto bent u op een van de vele stranden van Cannes, Antibes of Juan les Pins.

Drie van de mooiste golfbanen van de Côte d´Azur; de Victoria Golf Club, de Cannes Country Club en de Grande Bastide bevinden zich op de gebogen heuvels van een dromerig landschap. Gelegen in de schaduw van de heuvels en de dennenbossen tussen
Mougins en Biot, op een paar minuten afstand van de drukte op de Croisette, biedt Valbonne biedt een onbetaalbare omgeving van luxe, rust en sereniteit.

Valbonne nieuw appartement in privé park omringd door 3 golfbanen

Neem contact op met Ab en Jo Kuijer voor een snelle en professionele vastgoed service die u helpt bij het vinden van de woning die u zoekt. Net als deze Valbonne nieuw appartement in privé park omringd door 3 golfbanen. Wij sturen u graag meer informatie over deze woning en zijn aanwezig om een ​​bezichtiging te organiseren. Bel / WhatsApp +33770186203 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Het eerste vastgoed platform met een persoonlijke service

Ons vastgoed platform werkt als een portaal en biedt u de best beschikbare woningen op de markt, gecombineerd met een persoonlijke service. Klanten kiezen voor ons om hen te vertegenwoordigen, omdat we geen Fransen zijn, maar nuchtere Nederlanders. We kennen de lokale markt en we hebben onze vastgoed partners geselecteerd omdat ze begrijpen welke service moet worden verleend aan internationale klanten.

Onze teams zijn proactief, actief langs de kust van Menton tot Saint Tropez en 7/7 bereikbaar via WhatsApp. Het kopen van onroerend goed vanuit het buitenland in Frankrijk lijkt misschien ingewikkeld, maar we helpen u door het papierwerk als u bijvoorbeeld deze Valbonne nieuw appartement in privé park omringd door 3 golfbanen wilt kopen.

Nederlandse professionele service

Wonen aan de Cote d’Azur is ook aanwezig met het tekenen van de koopakte bij de notaris. Indien nodig kunnen wij voor de juiste vertalingen zorgen en brengen wij u in contact met ons betrouwbare netwerk van financiële adviseurs voor een hypotheek. Of een fiscale structuur die past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Internationaal aanbod onroerend goed

De Nederlandse website biedt vooral nieuwbouw projecten. Op onze Engelstalige website www.livingonthecotedazur.com staan meer dan 1500 villa’s en appartementen aan de Franse Rivièra. Bekijk eens wat we u te bieden hebben naast deze Valbonne nieuw appartement in privé park omringd door 3 golfbanen. Vraag naar een persoonlijke selectie van de huizenmarkt in de Côte d’Azur, zowel online als off-market.

We helpen u de beste woningen te selecteren

Investeren in een huis aan de Franse Rivièra is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald en de hele Côte d’Azur is erg in trek bij een rijke internationale groep mensen. U ontmoet hier mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste in huisvesting, dienstverlening, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden zoals deze Valbonne nieuw appartement in privé park omringd door 3 golfbanen worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars.

Persoonlijk, snel en efficient

Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra, kan de beschikbaarheid van woningen per dag veranderen door de activiteiten van vele makelaars en agenten. Als u een specifieke woningwens heeft, neem dan eerst contact met ons op; wij registreren u dan bij de makelaars en activeren een zoekopdracht in de databases. Dit scheelt u tijd en frustratie.

Onze persoonlijke assistentie gidst u door de vastgoed jungle van de Cote d’Azur om de woning te vinden die u zoekt. Wij begeleiden van selectie, bezoek, financiering tot aan de notaris. En daarna kunt u gaan genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra!

Gebruik ons uitgebreide netwerk in Zuid Frankrijk

Onze dienst na verkoop helpt u ook bij het vinden van de juiste Côte d’Azur keukenleverancier, binnenhuisarchitect, meubelleverancier, renovaties of woning onderhoud aan de Côte d’Azur of Zuid Franse spa wellness leverancier met de beste service.

Maak de verbinding met de Franse Rivièra

Als u in contact wilt blijven met de Franse Rivièra, schrijf u dan gratis in op onze Côte d’Azur onroerend goed nieuwsbrief voor een regelmatige update van interessante eigendommen zoals deze Valbonne nieuw appartement in privé park omringd door 3 golfbanen.

Bekijk ons brede aanbod

Woningen in de omgeving van Saint Tropez

Villa’s in het gebied van Fréjus Theoule sur Mer

Woningen in de omgeving van Cannes Mougins

Huizen in het gebied van Antibes Juan les Pins

Aanbod huizen omgeving Nice

Aanbod woningen omgeving Monaco

Andere appartementen en villa’s onder de zon

Nieuwbouw en luxe villa’s Lissabon Portugal

Luxe appartementen en villa’s Mauritius

Ibiza appartementen en villa’s

Toscane onroerend goed klein budget

Map