Heerlijke villa met zeezicht en vrij zicht op het platteland. Dit geweldige huis is gelegen in een zeer rustige omgeving dichtbij het dorp San José met vrij uitzicht op het platteland en de baai van San Antonio. De bebouwde oppervlakte is verdeeld over 3 verdiepingen. Begane grond: Ruime inkomhal, woon / eetkamer met openhaard toegang tot het terras, aparte keuken met berging / bijkeuken, gasten badkamer.

Eerste verdieping: 2 tweepersoons slaapkamers met een ruime badkamer om te delen. Tweede verdieping: hoofdslaapkamer met badkamer en-suite met toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras met uitzicht op de baai van San Antonio, nog een slaapkamer. Het perceel is volledig omheind.

Heerlijke villa met zeezicht in Sant Josep de sa Talaia, Ibiza

Neem contact op voor deze heerlijke villa met zeezicht in Sant Josep de sa Talaia op Ibiza met Ab en Jo via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij wonen aan de Côte d’Azur maar zijn ook regelmatig op Ibiza te vinden. Hier zoeken we altijd naar de beste villa’s en appartementen zoals deze heerlijke villa met zeezicht in Sant Josep de sa Talaia op Ibiza. In samenwerking met onze lokale partner organiseren wij voor u een bezichtiging naar de woning van uw keuze. Laat ons weten wanneer u ook naar Ibiza komt; wij helpen u graag de juiste woning op Ibiza te vinden onze bekende Hollandse ‘no-nonsense’ service. Alle vluchten naar Ibiza vindt u hier. En voor wie Ibiza mist, hier zijn een paar prachtige Ibiza video’s om van afstand te genieten.

Als u in contact wilt blijven met ons aanbod van huizen onder de zon én aan zee, meldt u zich dan gratis aan voor onze nieuwsbrief voor een regelmatige update met primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris.

Wilt u meer huizen bekijken zoals deze deze heerlijke villa met zeezicht in Sant Josep de sa Talaia op Ibiza? Bekijk nog meer Ibiza houses and apartments for sale op onze internationale site.

Luxury Côte d’Azur properties

Cannes best apartments and villa’s for sale

New construction French Riviera apartments and penthouses

Existing apartments on the Cote d’Azur

Portugal and Mauritius luxury apartments and villas

New constructions and luxury villas Lisbon Portugal

Luxury apartments and villas Mauritius

Locatie