We schreven het al eerder; het domein van de superrijken in Cannes heet toepasselijk Super Cannes. Majestueus gelegen in de heuvels van Cannes kijkt u vanaf hier neer op het gepeupel beneden. Niets dan rust en soortgelijken om u heen. U geniet maximaal van het leven en wenst zich niet aan anderen te storen. Lijkt dit u wel iets? Dan bent u hier op de perfecte plaats in Super Cannes.

Luxe villa Cannes met super uitzicht

In Super Cannes ligt deze schitterende Provençaalse villa met weids uitzicht over de heuvels van Cannes en de baai van Cannes. De villa verkeert in zeer goede staat en heeft een grote living, vier slaapkamers met elk een eigen badkamer, een overdekt terras met eigen haard plus een verwarmd zwembad met ruimte en zonnige terrassen. Dit alles op een overzichtelijk vlak terrein dat beplant is met mediterrane bomen en planten.

Villa Cannes met super uitzicht

Voor wie een Villa in Super Cannes zoekt met super uitzicht, kan eigenlijk niet aan deze villa voorbij. Het geheel verkeert in meer dan perfecte staat van onderhoud en de ligging is ideaal voor iedereen die van rust, natuur en genieten houdt met natuurlijk de wereldstad Cannes desgewenst op loopafstand. Terug naar huis is een Ubertje wel zo handig.

Villa Super Cannes met super uitzicht

 

Kom naar Cannes

Interesse in deze luxe villa in Provençaalse stijl? Maak een afspraak om deze en eventueel andere objecten te bekijken. Neem contact met ons op via ref LB-GJ. Bel Ab of Jo in Frankrijk + 33 770186203. Of mail ons via info@wonenaandecotedazur.nl voor alle informatie over huizen, villa’s, penthouses en appartementen rondom en in Nice, Menton, Antibes, Biot, Cagnes sur Mer, Juan les Pins, Cannes, Mougins en Theoule. We zijn ook open op Corsica!

Uw droomhuis in Zuid Frankrijk

Wonen aan de Côte d’Azur levert een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

‘Een bericht uit Zuid Frankrijk’ nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Ook gratis: de French Riviera lifestyle App

Voor alle Franse Rivièra en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hierof in de Google Play Store hier.

Pand Beschikt Over

  • Alarm
  • Automatische poort
  • Dubbele beglazing
  • Internet
  • Open haard
  • Satelliet tv
  • Videophone
  • zwembad

Locatie