De nieuwe appartementen van Villeneuve Loubet bevinden zich niet in een eenvoudige residentie, maar bieden een ware levenskunst. Hier wordt het leven in de zon genoten en dagelijks gedeeld. Als ode aan zijn stad en zijn unieke omgeving is deze residentie een uitnodiging tot welzijn waar het gevoel van thuis zijn vanaf de eerste momenten wordt gewaardeerd, zowel binnen als buiten.

Tussen zee en heuvels, moderne jachthaven en historisch centrum, Villeneuve-Loubet is een parel van de Côte d’Azur. Deze badplaats, bijgenaamd het “natuurlijke hart” van de regio, combineert de authenticiteit van zijn erfgoed met een kustlijn die opvalt door zijn ongelooflijke schoonheid. Met zijn bewaard gebleven natuurparken en rijk historisch erfgoed biedt Villeneuve-Loubet een zeldzame zoetheid van het leven aan zijn 16.000 inwoners. Een echte ansichtkaart, de stad vindt haar schoonheid in de veelheid van haar landschappen.

Villeneuve Loubet nieuw appartement met zwembad, dichtbij strand

Eigentijds en tijdloos, de architecturale signatuur wordt geschreven door een zachte volumetrie en een aangenaam samenspel van haken op de gevels. Het project ontwikkelt en tekent zijn eigen identiteit door de voorkeur te geven aan coherentie en soberheid als grondbeginselen ten dienste van elegantie. De ontwikkelaar stelde zich een moderne residentie voor, harmonieus geïntegreerd in de Saint-Andrieu-sector. Met een grotendeels begroeide buitenruimte die is ontworpen als het ware hart van het project, staat uw levenskwaliteit centraal bij alle overwegingen, van ontwerp tot voltooiing.

Moderne architectuur voor uw welzijn

De residentie betekent vooral zorgen voor kwaliteitsdiensten en onmiskenbaar wooncomfort. Van de parkeerkelder tot het royale, aangenaam begroeide groen, aan alles is gedacht om u dagelijks rust en bruikbaarheid te bieden. Onmisbaar voor het leven aan de Côte d’Azur, zijn prachtige privébuitenruimtes ingericht in de vorm van terrassen of individuele tuinen om uw leefruimte uit te breiden. Een zwembad is ook beschikbaar voor de bewoners voor momenten van ontspanning in uw woning.

Licht en ideaal gerangschikt zijn de binnenruimtes van comfort en moderniteit. Variërend van studio’s tot 4-kamerappartementen onderscheiden de appartementen zich dankzij grote openingen door een mooie natuurlijke lichtinval. De armaturen geven ook de voorkeur aan volume, functionaliteit en bruikbaarheid.

Comfort

• Badkamer en doucheruimte
voorzien van een badmeubel met spiegel en een handdoekdroger. (JACOB DELAFON of gelijkwaardig)
• Vloer 60 x 60 of 45 x 45 cm naar keuze, in geëmailleerd steengoed van SALONI (of gelijkwaardig)
• Hangende toiletten
• Aardewerk van SALONI (of vergelijkbaar)
• Individuele omkeerbare airconditioning

Veiligheid en kwaliteit

• Controle en beheer van toegang op afstand via mobiel, vast of tablet via INTRATONE
• Openen van de deur op straat en de sluis dmv Vigik systeem en/of digicode
• Vaste kern woningtoegangsdeur met veiligheidsslot
• Elektrische rolluiken in de woonkamer en manuele rolluiken in de slaapkamers
• Isolerende dubbele beglazing die zorgt voor akoestische en thermische isolatie
• Stevige webschachtdeuren (verwerking van afscherming in het web). A2P 1* 3-punts veiligheidsslot

Villeneuve Loubet strekt zich uit over 2000 hectare en heeft 4 km fijne zandstranden met gratis toegang. De sfeer is vredig en zonnig, onderbroken door een verkwikkende dagelijkse zoetheid. Rijk aan twee departementale natuurparken en meer dan 20 km (2) fietspaden, kunt u er genieten van de levenskwaliteit, alle generaties samen.

Een opmerkelijke gemeenschap van vitaliteit

Door twee verschillende sferen te combineren, landzijde en zeezijde, heeft de stad een kwalitatief hoogstaand cultureel, sportief en associatief programma voor iedereen kunnen bieden. Hoogwaardige uitrustingen, een leven in de nabijheid van lokale winkels en tal van activiteiten en evenementen die deelnemen aan een echte collectieve harmonie. Resoluut gericht op haar toekomst, ontwikkelt de stad ook prachtige stedelijke en ecologische projecten, met als enig doel het welzijn van haar inwoners.

Nabijheid en mobiliteit

Lijn 200 bushalte op 300 m
Toegang tot snelweg A8 1 min met de auto
Supermarkt 2 min met de auto
Battery Beach 6 minuten met de auto
Winkelcentrum Cap 3000 15 minuten met de auto

Map