Les Issambres staat gelijk aan het paradijs. Dit stadje met eigen jachthaven en gezellige centrum valt onder de gemeente Roquebrune sur Argens in de Var. In Les Issambres vindt u veel natuur, wijnvelden en 8 km aan prachtige stranden, baaien en kreken. Wonen in Les Issambres betekent op niveau in de natuur, met alle drukte van Sainte Maxime en Saint Tropez onder handbereik.

Unieke kans: moderne appartementen aan zee Les Issambres

De zeer strak vormgegeven residentie ligt op slechts 100 m van het strand en het hoogwaardige Thalassotherapie centrum. De haven en de winkels vindt u op slechts 200 meter en voor de golf liefhebbers is er nog meer goed nieuws; het vijfsterren golf resort ligt eveneens in de nabijheid. Deze prestigieuze residentie met zwembad is van een zeldzame kwaliteit qua architectuur; Star Trek fans herkennen de futuristische lijnen. Op deze zeldzame locatie zorgen de moderne appartementen aan zee natuurlijk voor een mooi contrast.

moderne appartementen aan zee Les Issambres

Te koop: moderne appartementen aan zee Les Issambres

Alle moderne appartementen aan zee hebben ook daadwerkelijk zeezicht voor vrijwel alle appartementen en het aanbod varieert van T2 tot T4 en woonoppervlaktes van 50 tot 100 vierkanter meter. Doordat het buitenleven de boventoon voert, is er veel aandacht geschonken aan de zonnige ligging van de terrassen. Deze zijn van hout wat extra uitnodigend werkt om als extra woonruimte te fungeren. Let ook op de details van de pergola; daar zit u heerlijk in het getemperde zonlicht met vrienden, terwijl u over zee uitkijkt naar de drukte in Sainte Maxime.

Laat de auto maar staan in Les Issambres

Het grootste pluspunt van deze moderne appartementen aan zee is niet het uitzicht of de zonnige ligging. Het is het feit dat u uw auto in de garage kunt laten staan. Want naar de bakker of supermarkt kunt u allemaal wandelend. Naar het strand? Twee minuten wandelen en u bent er. Naar Saint Tropez of Sainte Maxime? U loopt in 4 minuten naar de haven en u stapt op de boot. Kortom, de centrale ligging en het autovrije leven zorgt er voor dat u hier echt tot rust komt.

Moderne appartementen direct aan zee in Les Issambres

De moderne appartementen aan zee in Les Issambres worden zeer compleet afgeleverd. Veiligheid en comfort staan voorop; dus dat begint bij de gepantserde voordeur, een domotica systeem om licht, luiken en verwarming op afstand te kunnen regelen. Natuurlijk is er een video-intercom, aluminium kozijnen uitgerust met aluminium gemotoriseerde luiken, grootformaat Italiaanse tegels, ingebouwde kasten en dressing naar keuze van de koper, verwarming en koeling door individuele warmtepomp, sanitair van het topmerk JACOB DELAFON. Aan alles is gedacht voor uw comfort.

Koop uw tweede woning in Les Issambres Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Locatie