Een geweldige kans als u op zoek bent naar een zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes op topniveau, tegenover het Palais des Festivals. In 2020 komt hier een high-tech modern gebouw met slechts 21 uitermate luxe appartementen. Deze topklasse residentie staat op de Croisette, de beroemde en zo geliefde boulevard van Cannes. Wonen aan de Croisette in hartje Cannes is slechts voor enkelen weggelegd en het is extra bijzonder: op deze locatie kon u nooit eerder een zeer luxe nieuwbouw appartement kopen.

Zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes, aan de Croisette

Zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes, aan de Croisette

De luxueuze residentie is omringd met winkels van topmerken als Christian Lacroix, Dior, Chanel en Louis Vuitton. Kopers van een luxe nieuw appartement kunnen kiezen uit 2 tot 6 slaapkamers, met een woonoppervlak van 94 tot 283 m2. De terrassen varieren in groote van 14 tot 118 m2. Wie een penthouse met zwembad op de Croisette zoekt, is van harte welkom; zoveel weelde op een unieke plek vindt u slechts hier.

Kies het appartement van uw dromen en weet u verzekerd van de beste kwaliteit denkbaar. Ieder luxe nieuwbouw appartement in Cannes is licht en ruim van opzet en biedt de eigenaar altijd een magisch uitzicht; op de zee, de stad of het groene landschap.

Zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes, aan de Croisette

Zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes, aan de Croisette

Vanzelfsprekend hoort bij deze verfijnde manier van wonen ook een optimal comfort. De residentie kent dan ook een eigen receptie met professionele concierge service. Voor de bewoners van een luxe nieuwbouw appartement in Cannes aan de Croisette is een heerlijke spa aanwezig met ondermeer een sauna, stoombaden, massagekamers en een goed uitgeruste fitnessruimte. Meer foto’s van het interieur en plattegrond en prijzen op aanvraag. Neem contact op met Wonen aan de Côte d’Azur en wij begeleiden uw aankoop investering van dit exclusieve project voor uw luxe nieuwbouw appartement in Cannes tot in de perfectie.

Zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes, aan de Croisette

Koop uw tweede woning in Cannes

Wonen aan de Côte d’Azur levert sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Meer huizen aan de Côte d’Azur bekijken?

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d’Azur nieuwsbrief

Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d’Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d’Azur vastgoed gaat van start met één klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief.

Download de French Riviera lifestyle App

Voor alle Côte d’Azur fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video’s en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Fréquence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.

Pand Beschikt Over

  • ondergrondse parkeergarage
  • Unieke ligging: tegenover Palais des Festivals
  • Gebruik van zeer luxe materialen
  • Conciërgeservice 7/7
  • Beveiliging 24/24

Locatie