Met 8 slaapkamers en 6 badkamers is deze zonnige villa in Saint Paul de Vence de perfecte B&B. Recent gebouwd op een dominante positie in rustige omgeving staat deze elegante villa volop in de zon te stralen. Ruime volumes aan de binnenkant en een prachtig uitzicht naar buiten, met een oppervlakte van 270 m2 op een perceel van 2650 m2.

Zonnige villa Saint Paul de Vence zeer geschikt voor B&B

Op de begane grond vindt u een ruime entree die u naar de verschillende niveaus van de villa brengt, gastentoilet, een grote en lichte woonkamer met open haard, een ruime keuken open (+ achterkeuken), allemaal met uitzicht op een prachtig terras met uitzicht op het zwembad, twee ruime slaapkamers met eigen badkamer. Onderste en bovenste verdieping: 4 slaapkamers met eigen badkamer, 1 volledig uitgeruste studio.

Met 8 slaapkamers en 6 badkamers is deze zonnige villa in Saint Paul de Vence de perfecte B&B. Recent gebouwd op een dominante positie in rustige omgeving

Bed and Breakfast zonnige villa te koop Saint Paul de Vence

Op het zuidwesten ligt een prachtig verwarmd zwembad met jacuzzi. Er zijn verder verschillende ontspanningsruimtes,een jeu de boules baan, 1 bewoonbaar huisje geschikt als atelier. Afwerking met elektrische poort, garage, airconditioning, automatisch sproeisysteem, videofoon, elektrische rolluiken. Op slechts 15 minuten van de luchthaven van Nice de ideale woning voor een groot gezin of een heerlijke Bed and Breakfast.

Zonnige villa Saint Paul de Vence zeer geschikt voor B&B

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness zoals een spa, sauna of hammam. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod? Schrijf u dan in voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief.

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Locatie