Halverwege tussen Cannes en Monaco ligt Saint Laurent du Var op een ideale locatie aan de oevers van de Baie des Anges. Binnen de Nice Côte d´Azur Metropolis en aan de poorten van de internationale luchthaven, profiteert het van de aantrekkelijkheid van zijn economische, toeristische en menselijke dynamiek. In de buurt staan ​​de snelweg A8, het toekomstige multimodale station Saint-Augustin, de toekomstige Grand Arénas en de Var ISO, de Eco-Vallée, synoniem voor banen, verbinding en de toekomst. Hier vindt u authentieke charme aan zee, maar ook een unieke dynamiek. Saint Laurent du Var heeft het hart van een authentiek Provençaals dorp en heeft een volledig gemoderniseerde jachthaven en natuurlijk het gigantische winkelcentrum Cap 3000.

Saint Laurent du Var ruime nieuwbouw dichtbij haven en strand

Saint Laurent du Var ruime nieuwbouw dichtbij haven en strand

Deze residentie verschijnt op een populair adres in een rustige woonwijk gewild vanwege zijn levenskwaliteit. U kunt er heerlijk wandelen, winkelen of naar de stranden en restaurants gaan aan Promenade des Flots Bleus. Perfect om te wonen, te investeren of als pied-à-terre. Genieten van een rustige en serene sfeer is voorbehouden aan 25 bewoners in deze nieuwbouw residentie met mediterrane tuin vol cipressen, olijf- en palmbomen. Elk appartement, een eerbetoon aan de levenskunst aan de Franse Rivièra, komt uit op een prachtige buitenruimte: grote terrassen tot 158 ​​m2 voor de laatste twee niveaus, diepe balkons of grote privétuinen, tot 100 m2, beplant met Mediterrane soorten. De dakterrassen hebben uitzicht op de Baie des Anges en de heuvels.

Informeer naar de prijzen voor een studio, twee slaapkamer of de dakvilla met zeezicht!

Saint Laurent du Var ruime nieuwbouw dichtbij haven en strand

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer over deze Saint Laurent du Var ruime nieuwbouw, dichtbij haven en strand voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij helpen u graag de juiste woning in Zuid Frankrijk te vinden. 

Investeren in onroerend goed in Zuid Frankrijk is altijd een goed idee. De prijzen zijn nooit gedaald want de Côte d’Azur blijft in trek bij een internationale groep levensgenieters. Hier ontmoet u mensen met een internationale levensstijl, op zoek naar het beste van het beste op het gebied van huisvesting, ontspanning, service, kwaliteit en veiligheid. De woningen die wij aanbieden worden verkocht door lokale agenten en projectontwikkelaars. Aangezien er geen exclusiviteit is in onroerend goed aan de Franse Rivièra en er vele agenten en makelaars actief zijn met dezelfde woning, kan de beschikbaarheid per dag veranderen. 

Als u een specifieke woningwens heeft zoals deze Saint Laurent du Var ruime nieuwbouw, dichtbij haven en strand, neem dan contact met ons op. Wij activeren een kosteloze zoekopdracht in de databases van alle makelaars. Dit bespaart u tijd en frustratie. Onze persoonlijke assistentie leidt u door het oerwoud van Cote d’Azur onroerend goed om het huis te vinden dat u zoekt. Wij helpen met het papierwerk tot aan de handtekening op het kantoor van de notaris. Onze after-sales service staat ook garant bij het vinden van de juiste Côte Azur keukenleverancier, interieurarchitect, meubel leverancier, een renovatie team of wellness leverancier voor en heerlijke jacuzzi of zwemspa.

Als u in contact wilt blijven met de Côte d’Azur, meldt u zich dan gratis aan voor onze Côte d’Azur woonaanbod nieuwsbrief voor een regelmatige update met nieuwbouw primeurs en interessante woningen die binnen drie maanden leverbaar zijn. Dan had u deze Saint Laurent du Var ruime nieuwbouw, dichtbij haven en strand al eerder ontdekt!

Onze service is kosteloos en begeleidt u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. En ook daarna zijn wij u graag van dienst met onze after-sales services zoals verbouwingen tot aan alles voor uw wellness in Zuid Frankrijk zoals een spa, sauna of hammam. 

Ontdek meer woningen te koop in Zuid Frankrijk

Aanbod appartementen en villa’s te koop in Cannes

Nieuwbouw te koop Zuid Frankrijk

Luxe familie en vakantie villa’s Côte d’Azur te koop

Ons overige aanbod appartementen en villa’s

Nieuwbouw en luxe villa’s omgeving Lissabon Portugal

Nieuwbouw en luxe villa’s Mauritius

Ibiza apartments and villa’s

Locatie