+33770186203

VIP Luxe vastgoed – Prestige villa’s & appartementen Zuid Frankrijk

Onze VIP luxe vastgoed selectie van zeer luxe onroerend goed is specifiek geselecteerd op de excellente kwaliteit en luxe die u mag verwachten in deze hogere prijsklasse van woningen in Zuid Frankrijk. Het geeft u een eerste indruk van het aanbod van villa’s, luxury resorts en penthouses op een bijzonder niveau. Wie werkelijke top kwaliteit wenst, vindt in deze VIP luxe vastgoed selectie datgene wat u zoekt. Echter, we weten uit ervaring dat hoe meer keuzes een mens heeft, des te moeilijker het is om te kiezen. Wat maakt de ene villa aantrekkelijker dan de andere? De enige manier om dit te ontdekken is om naar de Franse Rivièra te komen en wat tijd te investeren in de zoektocht naar uw droomhuis. De selectie die wij u aanbieden is daarom nadrukkelijk een eerste selectie; het totale aanbod is groter doordat veel woningen niet online worden aangeboden maar ‘off-market’ te koop zijn.

Snel kijken naar ons luxe woningaanbod?

VIP Luxe vastgoed - Prestige villa's & appartementen Zuid Frankrijk

VIP Luxe vastgoed – Prestige villa’s & appartementen Zuid Frankrijk

Het huiswerk om een keuze te maken uit de Côte d’Azur VIP luxe vastgoed selectie kan online worden gedaan; onze voornamelijk internationale klanten sturen ons hun eisen toe en wij maken vervolgens een ‘long-list’ van ca tien mogelijke onroerend goed objecten die voldoen aan de gestelde criteria. Zodra deze luxe villa’s en/of appartementen door u online zijn bekeken en wij voor een aantal woningen meer informatie hebben verstuurd, gaan we een short-list maken. Ons team zorgt ervoor dat op de datum van uw aankomst aan de Cote d’Azur alle bezichtigingen zijn voorbereid en de eigenaar of de verkopende makelaar/vastgoedontwikkelaar aanwezig is om de poort en de voordeur te openen. Uiteraard gaan wij met u mee om de woningen te bezoeken.

Klik op de afbeelding voor alle VIP geselecteerde Côte d’Azur Real Estate

Selectie van luxe vastgoed in Zuid Frankrijk

Met deze efficiënte aanpak en doelgerichte service kunt u uw tijd in Zuid Frankrijk optimaal gebruiken. Immers, er moet ook voldoende tijd in uw schema zijn om uw favoriete restaurant te bezoeken en om iets nieuws te ontdekken. De meeste kopers VIP luxe vastgoed houden van een potje golf. Golf is een typische sport die zeer populair is in Zuid Frankrijk. Het is niet zonder reden dat veel luxe woningen dichtbij een golfbaan worden gevonden. En de Cote d’Azur heeft veel mooie, makkelijke en sensationele golfbanen. U vindt ze hier, of in onze App.

Beveiliging voor uw villa of appartement aan de Côte d’Azur

Meer dan 80% van de kopers van luxe onroerend goed over de hele wereld hebben in een recent onderzoek gesteld dat het belang van hun privacy nog nooit kritischer is geweest. Kopers van luxe vastgoed zoals villa’s op bijzondere locaties of extravagante penthouses zoeken naar de laatste beveiligingstechnieken  die hun in staat stellen om hun huizen op afstand te controleren. Kopers van luxe villa’s zijn ook extreem op de hoogte van het risico dat door identiteitsdiefstal wordt veroorzaakt; daarom dient de technologie in hun woonomgeving uitermate goed te zijn beveiligd. Deze doelgroep begrijpt de waarde van gecentraliseerde netwerken om slimme huis domotica- en internetverbindingen veilig te beheersen. Wonen op de Côte d’Azur biedt u alleen villa’s die voorzien zijn van een breed scala aan technische voorzieningen, zoals afstandsbediening van licht, verwarming en veiligheidscamera’s. U kunt daarbij het contract van de vorige eigenaar aangaande het lokale alarmdienstbedrijf gebruiken. Maar indien u een upgrade of uitbreiding wenst, dan stellen wij u graag voor aan vertrouwde leveranciers in ons professionele netwerk.

Service inbegrepen bij het kopen van luxe vastgoed

Het kopen van luxe vastgoed op de Côte d’Azur begint met een zoekreis online. Welke website is het meest aantrekkelijk en hoeveel onroerend goed advertenties van luxe vastgoed kunt u vinden? Het vinden van een luxe en comfortabele woning online kan leuk zijn om mee te beginnen, maar als u de eerste selectie heeft gemaakt van mogelijke makelaars op de Franse Rivièra, is de volgende stap om hen te contacteren. Het vraagt ​​vreemd genoeg vaak doorzettingsvermogen, omdat het niet altijd gemakkelijk is om in contact te komen met een verkopende makelaar. Uw naam achterlaten op een voicemail of een e-mail sturen, leidt soms tot frustratie. E-mails van een onbekende en daarom niet vertrouwde afzender gaan vandaag de dag direct in de spammap van de ontvangende makelaar. Voor de makelaar een gemiste kans, en voor u een onaangename ervaring. Wonen op de Côte d’Azur is een Nederlands bedrijf met een aantal voeten stevig op de Zuid Franse bodem. Wij hebben de ambitie om u de beste service te geven; in feite de service die we zelf ook graag zouden willen ontvangen, als we een luxe villa, appartement of penthouse aan de Côte d’Azur zouden kopen.

Bestaande bouw luxe vastgoed aan de Franse Rivièra

Als u het gebied kent waar u uw villa of appartement wilt vinden, dan weet u ook dat de beste plekken al lang geleden zijn gekocht. Bijzondere locaties zoals direct aan zee of bovenop de berg hebben als voordeel dat door de jaren heen de vegetatie tot volle bloei is gekomen, waardoor het terrein de discrete natuurlijke bescherming biedt die u zoekt. Wonen aan de Côte d’Azur bestrijkt de hele kustlijn, van Menton tot Saint Tropez en we hebben een nauwkeurigheidspercentage van 95% bij het vinden van de juiste accommodatie voor de juiste klant. De andere 5% klanten wilde een luxe woning die niet bestond. Het spijt ons om dit te vertellen, maar zelfs op de Côte d’Azur zijn er dingen die niet te koop zijn!

Onze selectie luxe villa en appartementen Côte d’Azur

Onze selectie van high-end luxe eigenschappen omvat stijlvolle bestaande villa’s, moderne penthouses dicht bij de zee en nieuwbouw op onverwachte locaties. Het aanbod is breed: van neo-klassiek, Neo Provençaal tot een traditioneel Frans Bastide of 18e-eeuwse Mas in het achterland van Cannes. En van een eigentijds penthouse aan de Cannes Croisette naar een gloednieuwe villa Mougins met vijf slaapkamers en een verwarmd zwembad. Als u dicht bij de zee wilt zijn, hebben we geweldige villa’s direct aan zee met privé strand. Als u meer terrein wilt voor meer privacy, meer zwembad, meer kamers en meer open ruimte, laat het ons weten. Wij maken een persoonlijke selectie die past bij uw smaak, uw wensen en uw budget. Het vinden van een luxe woning op de Franse Rivièra is een kwestie van prioriteiten; wat is het belangrijkst voor u? Eindeloos uitzicht op zee over de Middellandse Zee? Of absolute stilte in de omgeving? Misschien bent u graag op de golfbaan. Of u wilt juist winkels en een strand op loopafstand. Bij Wonen aan de Côte d’Azur luisteren wij goed naar uw wensen, stellen de juiste ragen en komen met een voorstel dat u zal verrassen.

Luxe vastgoed belegging

Investeren van uw geld in luxe vastgoed op de Côte d’Azur is in alle opzichten een verstandige beslissing. De bank geeft u nooit de ROI die seizoenshuur doet. Mensen zoeken naar exclusiviteit en luxe, en ze hebben het geld om er voor te betalen. Een ander voordeel van het investeren in onroerend goed aan de Franse Rivièra is dat in de loop der jaren de waarde van een villa of huis in de Franse Rivièra alleen zal stijgen. De afgelopen tien jaar is de eigendomswaarde met 120 procent gestegen (bron CGEDD) waardoor de Côte d’Azur een van de duurste regio’s is om in Frankrijk te kopen. Dit komt dankzij de goede transport infrastructuur, de wereldwijde bekendheid en alles wat een mens gelukkig maakt is binnen een uur te bereiken. Van landelijke wandelingen in de bergen, Provençaalse achterland, mooi azuurblauw water in kleine kreekjes, witte zandstranden, Italiaanse markten, luxe gastronomische restaurants aan de kust, de beste golfbanen en spannende skipistes, u vindt het allemaal aan de Côte d’Azur.

Uw beste makelaar in Frankrijk is Nederlands

“If it ain’t Dutch, it ain’t much’ zeggen sommigen, met verwijzing naar bekende ‘Dutchies’ zoals Max Verstappen en DJ Hardwell. Maar het is waar dat Nederlanders over het algemeen energiek, professioneel en servicegericht zijn. Daarbij spreken we onze talen goed. Wij zijn sinds 2006 actief als real estate promoter en houden er van om u te helpen met een prettige en persoonlijke service die u helpt bij het vinden van uw luxe villa of woning. Neem daarom contact op met Ab en Jo via WhatsApp +33770186203 of email is op info@wonenaandecotedazur.nl U kunt ook onze Contact pagina bekijken.

  Prachtige villa neo-Provençaalse stijl Saint Paul de Vence

  Saint Paul de Vence, Frankrijk

  €1.790.000

  Prachtige villa neo-Provençaalse stijl Saint Paul de Vence in een dominante positie in absolute rust. Deze fraaie villa van recente bouw biedt een adembenemend...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • 250
  • Perceel oppervlakte2500 m²
  Heerlijke ZuidFranse villa in Saint Paul met super uitzicht op zee

  Saint Paul, Frankrijk

  €1.900.000

  Wat een geweldig uitzicht om de dag mee te beginnen! Of om naar een oogverblindende zonsondergang te kijken. Deze heerlijke ZuidFranse villa in Saint...

  • Slaapkamers6
  • Badkamers5
  • 290
  • Perceel oppervlakte3361 m²
  Bijzondere villa La Colle sur Loup met veel ruimte en bijgebouwen

  La Colle sur Loup, Frankrijk

  €1.790.000

  Bijzondere villa in La Colle sur Loup met veel ruimte en bijgebouwen. Deze villa is met gevoel voor smaak en design ingericht en ligt...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers4
  • 370
  • Perceel oppervlakte2260 m²
  Saint Paul de Vence villa met zwembad en studio onder een miljoen

  Saint Paul de Vence, Frankrijk

  €995.000

  In Zuid Frankrijk koopt u niet zomaar een villa onder een miljoen. Deze villa met aparte studio ligt op een dominante positie in een...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • 230
  • Perceel oppervlakte1334 m²
  Prachtige villa op rustige locatie 800 meter centrum Saint Paul de Vence

  Saint Paul de Vence, Frankrijk

  €1.650.000

  Prachtige villa op rustige locatie 800 meter van centrum Saint Paul de Vence in een zeer populaire wijk. Al vanaf de oprit begint het...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • 270
  • Perceel oppervlakte3501 m²
  Imposante stenen boeren Mas in domein Saint Paul de Vence

  Saint Paul de Vence, Frankrijk

  €2.350.000

  Deze imposante stenen boeren Mas ligt in een zeer gewild luxe domein in Saint Paul de Vence. De vogeltjes in de bomen zijn uw...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers5
  • 300
  • Perceel oppervlakte2615 m²
  Stijlvolle Provençaalse villa tussen La Colle sur Loup en Saint Paul de Vence

  La Colle sur Loup, Saint Paul de Vence, Frankrijk

  €1.990.000

  Stijlvolle Provençaalse villa met discrete ligging tussen La Colle sur Loup en het prachtige dorp Saint-Paul de Vence. U woont hier heerlijk rustig op...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers5
  • 376
  • Perceel oppervlakte2600 m²
  Contemporary villa op hoog niveau Cascais Portugal

  Cascais, Portugal

  €2.900.000

  Contemporary villa met vier ruime suites, gelegen in Cascais naast Guincho. Geweldig uitzicht op zee en perfecte ligging in de buurt van de golfbanen,...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers6
  • 655
  • Perceel oppervlakte2281 m²
  Gerenoveerde stenen bastide uit 1800 in eigen park

  Montauroux, Frankrijk

  €2.650.000

  Voor wie de ruimte en grote klasse zoekt, is in Montauroux meteen thuis met deze gerenoveerde stenen bastide uit 1800. De schitterende stenen bastide...

  • Slaapkamers6
  • Badkamers4
  • 457
  • Perceel oppervlakte5860 m²
  Provencaalse villa te koop, 15 minuten van Cannes
  Luxe Provençaalse villa met vrij uitzicht tussen Cannes en Grasse

  Cannes, Grasse, Opio, 06130 Frankrijk

  €995.000

  Prachtige Provençaalse villa in het achterland van Cannes met de naam Les Lauriers Roses. Alleen de naam al doet vermoeden dat dit een bijzondere villa...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • 200
  • Perceel oppervlakte4605 m²
  Luxe appartementen en design villa’s in Portugal

  , Portugal

  De aanpak van Wonen aan de Côte d’Azur maakt iedereen blij; de verkopers vinden een tevreden klant en kopers vinden gedegen advies voor een...

   Nieuw penthouse met dakterras Cap d’Antibes

   Antibes, Cap d'Antibes, Juan les Pins, Frankrijk

   €4.500.000

   Een penthouse op Cap d’Antibes betekent wonen op niveau tussen Cannes en Nice, bij het beroemdste schiereiland van de Côte d’Azur. Deze residentie ligt...

   • Slaapkamers4
   • 160
   luxury villa apartments Nice
   Exclusief appartement topdomein Nice Cimiez tennis, golf, pool, zeezicht

   Nice, 06000 Frankrijk

   €1.752.000

   Met breed uitzicht over zee op de Baie des Anges en de Cap d’Antibes in Nice Cimiez, bieden wij een begane grond appartement aan...

   • Slaapkamers3
   • Badkamers2
   • 130
   • Perceel oppervlakte205 m²
   Tijdloze klasse villa Cannes met vrij zicht, 250 m2 gelijkvloers

   Cannes, Frankrijk

   €2.440.000

   Een geweldige villa op een bijna verbogen locatie. Heerlijk rustig en volledig gerenoveerd, dus het blijft ook rustig. Geheel gelijkvloers met maar liefst 250...

   • Slaapkamers5
   • Badkamers4
   • 250
   • Perceel oppervlakte1800 m²
   Prachtige contemporary villa Golfe Juan

   Golfe Juan, Frankrijk

   €3.250.000

   Exclusieve contemporary villa gelegen in een woonwijk op de heuvels van Golfe Juan. Vanaf hier geniet u van een panoramisch uitzicht op de Middellandse...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 225
   • Perceel oppervlakte1825 m²
   Gerenoveerde stenen Provençaalse bastide Mougins uit 1800

   Cannes, Mougins, Frankrijk

   €2.580.000

   Voor degenen die op zoek zijn naar een buitengewone villa in Mougins, kunnen niet om deze stenen bastide heen die oorspronkelijk werd gebouwd in...

   • Slaapkamers5
   • Badkamers3
   • 203
   • Perceel oppervlakte4798 m²
   Schitterende Provençaalse villa in domein op toplocatie Juan les Pins

   Antibes, Juan les Pins, Frankrijk

   €2.850.000

   Deze ruime Provençaalse villa bevindt zich in Juan les Pins, maar niet op zomaar een locatie. De luxe en sfeervolle Provençaalse villa staat op...

   • Slaapkamers5
   • Badkamers3
   • 367
   • Perceel oppervlakte2081 m²
   Uniek! Moderne villa Cannes Californie met 1 hectare privé park

   Cannes, Frankrijk

   €8.490.000

   Cannes Californie is een van de meest geliefde wijken van Cannes om te wonen doordat de ligging perfect is. Dichtbij de Croisette en Rue...

   • Slaapkamers10
   • Badkamers8
   • 544
   • Perceel oppervlakte10476 m²
   Nieuwe contemporary villa direct aan het strand in Alcoceber, Spanje

   Alcoceber,

   €1.250.000

   Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke villa, gelegen aan het strand van Alcoceber in Spanje, dan is dit de enige mogelijkheid. Het...

   • Slaapkamers3
   • Badkamers2
   • 132
   Les Hauts de Cannes krijgt zeer exclusieve nieuwbouw

   Cannes, Le Cannet, Frankrijk

   €1.740.000

   Les Hauts de Cannes, waarvan Le Cannet deel uitmaakt, is een zeer gewilde woonlocatie. Prestigieus en stijlvol want deze omgeving bestaat uit luxueuze villa’s...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 138
   Cannes Midi plage penthouse direct aan zee met riant dakterras

   Cannes, Frankrijk

   €3.600.000

   Exclusief wonen in Cannes Midi Plage op de bovenste verdieping van een luxe residentie met eigen concierge. Geniet vanaf het dakterras van een fabuleus...

   • Slaapkamers3
   • Badkamers3
   • 150
   • Perceel oppervlakte80 m²
   Rust, ruimte en design: contemporary villa Les Adrets de l’Estérel

   Cannes, Les Adrets de l'Esterel, Saint Raphaël, Frankrijk

   €1.190.000

   Voor betaalbare contemporary villa’s moet u even buiten de gebaande paden denken en vooral kijken. Dat soort villa’s staan niet altijd aan zee bij...

   • Slaapkamers5
   • Badkamers4
   • 220
   • Perceel oppervlakte2340 m²
   Cannes Californie, luxe appartement in residentie met vol zeezicht

   Cannes, Frankrijk

   €1.160.000

   In een van de meest prestigieuze residenties van Californië met park, zwembad en tennisbaan; zeer luxueus appartement van in totaal 3 kamers, verdeeld over...

   • Slaapkamers2
   • Badkamers2
   • 84
   • Perceel oppervlakte20 m²
   Prachtige villa Juan les Pins met formidabel zeezicht

   Juan les Pins, Frankrijk

   €1.875.000

   Sommige plekjes zijn onbetaalbaar doordat ze op de ideale locatie liggen. Deze villa in Juan les Pins is zo’n bijzondere villa: dicht bij alle...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 200
   • Perceel oppervlakte1483 m²
   Luxe villa Super Cannes in Couelle design

   Cannes, Frankrijk

   €2.190.000

   Super Cannes is de beste plek van Cannes. Super Cannes ligt tegen Vallauris dat bijna hetzelfde uitzicht heeft, maar u heeft de Cannes postcode...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers5
   • 250
   • Perceel oppervlakte1200 m²
   Uitzonderlijke Antibes villa met zeezicht en zwembad, oa voor B&B

   Antibes, Frankrijk

   €1.700.000

   Prachtige Antibes villa aan de rand van de stad, met een panoramisch uitzicht van de Franse Alpen tot aan de zee. De villa ligt...

   • Slaapkamers5
   • Badkamers5
   • 400
   • Perceel oppervlakte2600 m²
   Ruim, zonnig appartement met zeezicht Cannes Croix des Gardes

   Cannes, Frankrijk

   €1.700.000

   Dit appartement in Cannes Croix des Gardes heeft het eigenlijk wel allemaal: een perfecte staat, een magnifiek uitzicht, een heerlijke zonnige ligging en vlakbij...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 170
   • Perceel oppervlakte105 m²
   Het mooiste Cannes Californie penthouse is te koop in Saint Michel Valetta
   Cannes Californie duplex penthouse in Saint Michel Valetta

   Cannes, Frankrijk

   €3.750.000

   Het mooiste Cannes penthouse is uniek in alle opzichten; het is een duplex appartement op de bovenste twee etages van Saint Michel Valetta; een...

   • Slaapkamers3
   • Badkamers4
   • 181
   • Perceel oppervlakte286 m²
   Nieuwbouw appartement op topniveau Cannes Palm Beach

   Cannes, Frankrijk

   €675.000

   Deze nieuwbouw staat op een historische plaats in Cannes Palm Beach, dichtbij de zeilclub, het casino en de havens van Canto en Mouré Rouge....

   • Slaapkamers2
   • Badkamers1
   • 74
   • Perceel oppervlakte18 m²
   nieuwbouw-kopen-mauritius
   Nieuwe villa’s en appartementen op Mauritius

   Mauritius, Frankrijk, Mauritius

   €2.390.000

   In een wereld die steeds kleiner wordt komt voor de welgestelde mens die constant op zoek is naar verbetering van de persoonlijke omstandigheden het...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 228
   • Perceel oppervlakte202 m²
   Grote familie villa Mandelieu uit 1900 met zwembad en zeezicht

   Cannes, Mandelieu, Théoule sur Mer, Frankrijk

   €1.550.000

   Deze ruime familie villa met super uitzicht over zee ligt in de heuvels van Mandelieu, op 15 minuten van Cannes. Vanaf uw terras of...

   • Slaapkamers6
   • Badkamers6
   • 420
   • Perceel oppervlakte2400 m²
   Valbonne: super luxe California style villa

   Mougins, Valbonne, Frankrijk

   €2.490.000

   Perfect gelegen in een afgesloten en omheind domein ligt deze superstrakke moderne villa in California style met een lokale twist. De eigenaar heeft deze...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers3
   • 297
   • Perceel oppervlakte4200 m²
   huis aanbod zuid frankrijk te koop Provencaalse stenen Mas 17e eeuw met extra bouwgrond Saint Paul en Foret
   Provencaalse stenen villa 17e eeuw Saint Paul en Foret

   Saint Paul en Foret, 83440 Frankrijk

   €795.000

   Deze Provencaalse stenen villa dateert uit de 17e eeuw en is prachtig gelegen in het plaatsje Saint Paul en Foret. Saint Paul en Foret...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 230
   • Perceel oppervlakte5465 m²
   Exclusief 3 slaapkamer appartement Cannes Champfleuri

   Cannes, Frankrijk

   €2.700.000

   Cannes Champfleuri is een van de meest geliefde residenties en niet alleen om de geweldige ligging. Hier wonen mensen die het zich kunnen veroorloven...

   • Slaapkamers3
   • Badkamers3
   • 160
   • Perceel oppervlakte45 m²
   Villa Super Cannes met super uitzicht
   Villa Super Cannes met super uitzicht en zwembad

   Cannes, Vallauris, 06400 Frankrijk

   €2.495.000

   We schreven het al eerder; het domein van de superrijken in Cannes heet toepasselijk Super Cannes. Majestueus gelegen in de heuvels van Cannes kijkt...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 272
   • Perceel oppervlakte2171 m²
   Vakantie op Cap d’Antibes; investeer in nieuw 5 sterren appartement

   Cap d'Antibes, Juan les Pins, Frankrijk

   €1.650.000

   De Cap d’Antibes is een van de meest gewilde locaties aan de Zuid Franse kust. Het ligt centraal tussen Monaco en Cannes en de...

   • Slaapkamers2
   • Badkamers2
   • 100
   • Perceel oppervlakte20 m²
   Saint Jean Cap Ferrat luxe villa direct aan zee

   Saint Jean Cap Ferrat, Frankrijk

   €5.900.000

   Deze luxe villa op Saint Jean Cap Ferrat is eigenlijk een mini landgoed met drie aparte huizen op een toplocatie. Vanaf deze plek bent...

   • Slaapkamers8
   • Badkamers8
   • 315
   • Perceel oppervlakte1095 m²
   Karakteristieke stenen villa op absolute toplocatie Beaulieu sur Mer
   Karakteristieke stenen villa op absolute toplocatie Beaulieu sur Mer

   Beaulieu sur Mer, Frankrijk

   €14.000.000

   Deze toplocatie Beaulieu sur Mer is alleen voorbehouden aan welgestelde families, die dergelijke luxe stenen villa’s al generaties lang in hun bezit hebben. Wie...

   • Slaapkamers5
   • Badkamers5
   • 450
   • Perceel oppervlakte2660 m²
   Heerlijke familie villa in domein Antibes

   Antibes, Juan les Pins, Frankrijk

   €1.500.000

   Deze familie villa ligt op een prachtplek, in een beveiligd domein in Antibes. Vanaf uw terras heeft u een weids uitzicht over de Middellandse zee en de...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 276
   • Perceel oppervlakte2142 m²
   Te koop luxe bastide boutique hotel in hart van de Provence

   Tourves, Frankrijk

   €1.845.000

   Voor ondernemers die willen werken en genieten is de aankoop van een luxe boutique hotel het mooiste avontuur dat op hun pad kan komen....

   • Slaapkamers7
   • Badkamers7
   • 445
   • Perceel oppervlakte20240 m²
   Moderne villa Beaulieu sur Mer met eindeloos uitzicht op zee

   Beaulieu sur Mer, Saint Jean Cap Ferrat, Frankrijk

   €3.200.000

   Als u op zoek bent naar een moderne villa in Beaulieu sur Mer, dan weet u dat de Boulevard Edouard VII een van de...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 175
   Gerenoveerde contemporary Villefranche villa te koop

   Villefranche sur mer, Frankrijk

   €2.650.000

   Strak vormgegeven contemporary Villefranche villa op een van de meest gefotografeerde locaties tussen Nice en Monaco; Villefranche sur Mer. Deze Villefranche villa is mooi...

   • Slaapkamers3
   • Badkamers3
   • 200
   • Perceel oppervlakte491 m²
   Zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes, aan de Croisette

   Cannes, Frankrijk

   Op aanvraag

   Een geweldige kans als u op zoek bent naar een zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes op topniveau, tegenover het Palais des Festivals. In...

   • Slaapkamers2, 3, 4, 5, 6
   • Badkamers1, 2, 3, 4, 5
   • 283
   • Perceel oppervlakte118 m²
   Geweldig penthouse op Palm Beach Cannes

   Cannes, Frankrijk

   €2.200.000

   Geweldig penthouse in het hart van Palm Beach in Cannes. Groot, luxe en zeer licht, alles wat u mag verwachten van een penthouse op...

   • Slaapkamers3
   • Badkamers3
   • 90
   • Perceel oppervlakte150 m²
   Te koop: luxe Provençaalse villa op 15 minuten van hartje Cannes

   Cannes, Chateauneuf, Grasse, Opio, Saint Mathieu, Frankrijk

   €1.195.000

   Provençaalse villa in het achterland van Cannes met de naam Les Lauriers Roses. Alleen de naam al doet vermoeden dat dit een bijzondere villa is. En...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers3
   • 200
   • Perceel oppervlakte4000 m²
   Exclusief wonen: unieke villa Super Cannes met 360 graden uitzicht

   Cannes, Frankrijk

   €2.990.000

   Super Cannes is eigenlijk Cannes op haar best. Hoog boven de drukte woont u hier majestueus op een dominante positie. Deze zeer ruime villa...

   • Slaapkamers7
   • Badkamers6
   • 380
   • Perceel oppervlakte7630 m²
   Grote Neo Provençaalse villa met super uitzicht over Middeleeuws Biot

   Biot, Frankrijk

   €1.390.000

   In een gesloten en rustig domein staat deze Neo Provençaalse villa villa op een dominante positie. Hier geniet u van een breed en vrij...

   • Slaapkamers5
   • Badkamers3
   • 320
   • Perceel oppervlakte2980 m²
   Heerlijke Mougins bastide met parkvijver

   Cannes, Mougins, Frankrijk

   €2.600.000

   Op slechts 15 minuten van Cannes vindt u Mougins; het middeleeuwse dorpje waarvan u uitkijkt over de groene heuvels en de zee. Op een...

   • Slaapkamers5
   • Badkamers5
   • 300
   • Perceel oppervlakte3000 m²
   Hollywood style villa Cannes Vallauris

   Cannes, Vallauris, Frankrijk

   €3.950.000

   Dit is zo’n villa die in Hollywood had kunnen staan. Hij staat gelukkig in Cannes Vallauris, bovenop de heuvel en hij is te koop....

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 300
   • Perceel oppervlakte1987 m²
   Wordt u de eerste bewoner van deze moderne Super Cannes villa?

   Cannes, 06400 Frankrijk

   €3.490.000

   Woon zoals de King of the Hill. Of de Queen natuurlijk. Deze Super Cannes villa in eigentijdse stijl is gesitueerd boven aan een heuvel, vanwaar...

   • Slaapkamers4
   • Badkamers4
   • 259.9
   • Perceel oppervlakte5470 m²