Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Luxe vastgoed penthouse en villa kopen Zuid Frankrijk

Onze vastgoed selectie van zeer luxe onroerend goed is specifiek geselecteerd op de excellente kwaliteit en luxe die u mag verwachten in deze hogere prijsklasse van woningen in Zuid Frankrijk. Het geeft u een eerste indruk van het aanbod van villa’s, luxury resorts en penthouses op een bijzonder niveau. Wie werkelijke top kwaliteit wenst, vindt in de luxe vastgoed selectie datgene wat u zoekt. Echter, we weten uit ervaring dat hoe meer keuzes een mens heeft, des te moeilijker het is om te kiezen. Wat maakt de ene villa aantrekkelijker dan de andere? De enige manier om dit te ontdekken is om naar de Cote dAzur te komen en wat tijd te investeren in de zoektocht naar uw droomhuis. De selectie die wij u aanbieden is daarom nadrukkelijk een eerste selectie; het totale aanbod is groter doordat veel woningen niet online worden aangeboden maar ‘off-market’ te koop zijn.

Het huiswerk om een keuze te maken uit ons aanbod kan online worden gedaan; onze voornamelijk internationale klanten sturen ons hun eisen toe en wij maken vervolgens een ‘long-list’ van ca tien mogelijke onroerend goed objecten die voldoen aan de gestelde criteria. Zodra deze luxe villa’s en/of appartementen door u online zijn bekeken en wij voor een aantal woningen meer informatie hebben verstuurd, gaan we een short-list maken. Ons team zorgt ervoor dat op de datum van uw aankomst aan de Cote d’Azur alle bezichtigingen zijn voorbereid en de eigenaar of de verkopende makelaar/vastgoedontwikkelaar aanwezig is om de poort en de voordeur te openen. Uiteraard gaan wij met u mee om de woningen te bezoeken.

Selectie van luxe vastgoed in Zuid Frankrijk

Met deze efficiënte aanpak en doelgerichte service kunt u uw tijd in Zuid Frankrijk optimaal gebruiken. Immers, er moet ook voldoende tijd in uw schema zijn om uw favoriete restaurant te bezoeken en om iets nieuws te ontdekken. De meeste kopers VIP luxe vastgoed houden van een potje golf. Golf is een typische sport die zeer populair is in Zuid Frankrijk. Het is niet zonder reden dat veel luxe woningen dichtbij een golfbaan worden gevonden. En de Cote d’Azur heeft veel mooie, makkelijke en sensationele golfbanen.

Beveiliging voor uw villa of appartement aan de Côte d’Azur

Meer dan 80% van de kopers van luxe onroerend goed over de hele wereld hebben in een recent onderzoek gesteld dat het belang van hun privacy nog nooit kritischer is geweest. Kopers van luxe vastgoed zoals villa’s op bijzondere locaties of extravagante penthouses zoeken naar de laatste beveiligingstechnieken  die hun in staat stellen om hun huizen op afstand te controleren. Kopers van luxe villa’s zijn ook extreem op de hoogte van het risico dat door identiteitsdiefstal wordt veroorzaakt; daarom dient de technologie in hun woonomgeving uitermate goed te zijn beveiligd.

Deze doelgroep begrijpt de waarde van gecentraliseerde netwerken om slimme huis domotica- en internetverbindingen veilig te beheersen. Wonen op de Côte d’Azur biedt u alleen villa’s die voorzien zijn van een breed scala aan technische voorzieningen, zoals afstandsbediening van licht, verwarming en veiligheidscamera’s. U kunt daarbij het contract van de vorige eigenaar aangaande het lokale alarmdienstbedrijf gebruiken. Maar indien u een upgrade of uitbreiding wenst, dan stellen wij u graag voor aan vertrouwde leveranciers in ons professionele netwerk.

Service inbegrepen bij het kopen van luxe vastgoed

Het kopen van luxe vastgoed op de Côte d’Azur begint met een zoekreis online. Welke website is het meest aantrekkelijk en hoeveel onroerend goed advertenties van luxe vastgoed kunt u vinden? Het vinden van een luxe en comfortabele woning online kan leuk zijn om mee te beginnen, maar als u de eerste selectie heeft gemaakt van mogelijke makelaars op de Franse Rivièra, is de volgende stap om hen te contacteren. Het vraagt ​​vreemd genoeg vaak doorzettingsvermogen, omdat het niet altijd gemakkelijk is om in contact te komen met een verkopende makelaar. Uw naam achterlaten op een voicemail of een e-mail sturen, leidt soms tot frustratie.

E-mails van een onbekende en daarom niet vertrouwde afzender gaan vandaag de dag direct in de spamfolder van de ontvangende makelaar. Voor de makelaar een gemiste kans, en voor u een onaangename ervaring. Wonen op de Côte d’Azur is een Nederlands bedrijf met de voeten stevig op de Zuid Franse bodem. Wij hebben de ambitie om u de beste service te geven; in feite de service die we zelf ook graag zouden willen ontvangen, als we een luxe villa, appartement of penthouse aan de Côte d’Azur zouden kopen.

Bestaande bouw luxe vastgoed aan de Franse Rivièra

Als u het gebied kent waar u uw villa of appartement wilt vinden, dan weet u ook dat de beste plekken al lang geleden zijn gekocht. Bijzondere locaties zoals direct aan zee of bovenop de berg hebben als voordeel dat door de jaren heen de vegetatie tot volle bloei is gekomen, waardoor het terrein de discrete natuurlijke bescherming biedt die u zoekt. Wonen aan de Côte d’Azur bestrijkt de hele kustlijn, van Menton tot Saint Tropez en we hebben een nauwkeurigheidspercentage van 95% bij het vinden van de juiste accommodatie voor de juiste klant. De andere 5% klanten wilde een luxe woning die niet bestond. Het spijt ons om dit te vertellen, maar zelfs op de Côte d’Azur zijn er dingen die niet te koop zijn!

Ontdek ons portfolio met 3500 luxe villa’s en appartementen in Zuid Frankrijk op onze internationale website.

Onze selectie luxe villa en appartementen Côte d’Azur

Onze selectie van high-end luxe eigenschappen omvat stijlvolle bestaande villa’s, moderne penthouses dicht bij de zee en nieuwbouw op onverwachte locaties. Het aanbod is breed: van neo-klassiek, Neo Provençaal tot een traditioneel Frans Bastide of 18e-eeuwse Mas in het achterland van Cannes. En van een eigentijds penthouse aan de Cannes Croisette naar een gloednieuwe villa Mougins met vijf slaapkamers en een verwarmd zwembad.

Als u dicht bij de zee wilt zijn, hebben we geweldige villa’s direct aan zee met privé strand. Als u meer terrein wilt voor meer privacy, meer zwembad, meer kamers en meer open ruimte, laat het ons weten. Wij maken een persoonlijke selectie die past bij uw smaak, uw wensen en uw budget. Het vinden van een luxe woning op de Franse Rivièra is een kwestie van prioriteiten; wat is het belangrijkst voor u? Eindeloos uitzicht op zee over de Middellandse Zee? Of absolute stilte in de omgeving? Misschien bent u graag op de golfbaan. Of u wilt juist winkels en een strand op loopafstand. Bij Wonen aan de Côte d’Azur luisteren wij goed naar uw wensen, stellen de juiste vragen en komen met een voorstel dat u zal verrassen.

Luxe vastgoed belegging

Investeren van uw geld in luxe vastgoed op de Côte d’Azur is in alle opzichten een verstandige beslissing. De bank geeft u nooit de ROI die seizoenshuur doet. Mensen zoeken naar exclusiviteit en luxe, en ze hebben het geld om er voor te betalen. Een ander voordeel van het investeren in onroerend goed aan de Franse Rivièra is dat in de loop der jaren de waarde van een villa of huis in de Franse Rivièra alleen zal stijgen.

De afgelopen tien jaar is de eigendomswaarde met 120 procent gestegen (bron CGEDD) waardoor de Côte d’Azur een van de duurste regio’s is om in Frankrijk te kopen. Dit komt dankzij de goede transport infrastructuur, de wereldwijde bekendheid en alles wat een mens gelukkig maakt is binnen een uur te bereiken. Van landelijke wandelingen in de bergen, Provençaalse achterland, mooi azuurblauw water in kleine kreekjes, witte zandstranden, Italiaanse markten, luxe gastronomische restaurants aan de kust, de beste golfbanen en spannende skipistes, u vindt het allemaal aan de Côte d’Azur.

Uw beste makelaar in Frankrijk is Nederlands

“If it ain’t Dutch, it ain’t much’ zeggen sommigen, met verwijzing naar bekende ‘Dutchies’ zoals Max Verstappen en DJ Hardwell. Maar het is waar dat Nederlanders over het algemeen energiek, professioneel en servicegericht zijn. Daarbij spreken we onze talen goed. Wij zijn sinds 2006 actief als real estate promoter en houden er van om u te helpen met een prettige en persoonlijke service die u helpt bij het vinden van uw luxe villa of woning. Neem daarom contact op met Ab en Jo via WhatsApp +33770186203 of email ons op info@wonenaandecotedazur.nl U kunt ook naar onze Contact pagina gaan.