+33770186203

VIP Luxe vastgoed – Prestige villa’s & appartementen Zuid Frankrijk

Onze VIP luxe vastgoed selectie van zeer luxe onroerend goed is specifiek geselecteerd op de excellente kwaliteit en luxe die u mag verwachten in deze hogere prijsklasse van woningen in Zuid Frankrijk. Het geeft u een eerste indruk van het aanbod van villa’s, luxury resorts en penthouses op een bijzonder niveau. Wie werkelijke top kwaliteit wenst, vindt in deze VIP luxe vastgoed selectie datgene wat u zoekt. Echter, we weten uit ervaring dat hoe meer keuzes een mens heeft, des te moeilijker het is om te kiezen. Wat maakt de ene villa aantrekkelijker dan de andere? De enige manier om dit te ontdekken is om naar de Franse Rivièra te komen en wat tijd te investeren in de zoektocht naar uw droomhuis. De selectie die wij u aanbieden is daarom nadrukkelijk een eerste selectie; het totale aanbod is groter doordat veel woningen niet online worden aangeboden maar ‘off-market’ te koop zijn.

Snel kijken naar ons luxe woningaanbod?

VIP Luxe vastgoed - Prestige villa's & appartementen Zuid Frankrijk

VIP Luxe vastgoed – Prestige villa’s & appartementen Zuid Frankrijk

Het huiswerk om een keuze te maken uit de Côte d’Azur VIP luxe vastgoed selectie kan online worden gedaan; onze voornamelijk internationale klanten sturen ons hun eisen toe en wij maken vervolgens een ‘long-list’ van ca tien mogelijke onroerend goed objecten die voldoen aan de gestelde criteria. Zodra deze luxe villa’s en/of appartementen door u online zijn bekeken en wij voor een aantal woningen meer informatie hebben verstuurd, gaan we een short-list maken. Ons team zorgt ervoor dat op de datum van uw aankomst aan de Cote d’Azur alle bezichtigingen zijn voorbereid en de eigenaar of de verkopende makelaar/vastgoedontwikkelaar aanwezig is om de poort en de voordeur te openen. Uiteraard gaan wij met u mee om de woningen te bezoeken.

Klik op de afbeelding voor alle VIP geselecteerde Côte d’Azur Real Estate

Selectie van luxe vastgoed in Zuid Frankrijk

Met deze efficiënte aanpak en doelgerichte service kunt u uw tijd in Zuid Frankrijk optimaal gebruiken. Immers, er moet ook voldoende tijd in uw schema zijn om uw favoriete restaurant te bezoeken en om iets nieuws te ontdekken. De meeste kopers VIP luxe vastgoed houden van een potje golf. Golf is een typische sport die zeer populair is in Zuid Frankrijk. Het is niet zonder reden dat veel luxe woningen dichtbij een golfbaan worden gevonden. En de Cote d’Azur heeft veel mooie, makkelijke en sensationele golfbanen. U vindt ze hier, of in onze App.

Beveiliging voor uw villa of appartement aan de Côte d’Azur

Meer dan 80% van de kopers van luxe onroerend goed over de hele wereld hebben in een recent onderzoek gesteld dat het belang van hun privacy nog nooit kritischer is geweest. Kopers van luxe vastgoed zoals villa’s op bijzondere locaties of extravagante penthouses zoeken naar de laatste beveiligingstechnieken  die hun in staat stellen om hun huizen op afstand te controleren. Kopers van luxe villa’s zijn ook extreem op de hoogte van het risico dat door identiteitsdiefstal wordt veroorzaakt; daarom dient de technologie in hun woonomgeving uitermate goed te zijn beveiligd. Deze doelgroep begrijpt de waarde van gecentraliseerde netwerken om slimme huis domotica- en internetverbindingen veilig te beheersen. Wonen op de Côte d’Azur biedt u alleen villa’s die voorzien zijn van een breed scala aan technische voorzieningen, zoals afstandsbediening van licht, verwarming en veiligheidscamera’s. U kunt daarbij het contract van de vorige eigenaar aangaande het lokale alarmdienstbedrijf gebruiken. Maar indien u een upgrade of uitbreiding wenst, dan stellen wij u graag voor aan vertrouwde leveranciers in ons professionele netwerk.

Service inbegrepen bij het kopen van luxe vastgoed

Het kopen van luxe vastgoed op de Côte d’Azur begint met een zoekreis online. Welke website is het meest aantrekkelijk en hoeveel onroerend goed advertenties van luxe vastgoed kunt u vinden? Het vinden van een luxe en comfortabele woning online kan leuk zijn om mee te beginnen, maar als u de eerste selectie heeft gemaakt van mogelijke makelaars op de Franse Rivièra, is de volgende stap om hen te contacteren. Het vraagt ​​vreemd genoeg vaak doorzettingsvermogen, omdat het niet altijd gemakkelijk is om in contact te komen met een verkopende makelaar. Uw naam achterlaten op een voicemail of een e-mail sturen, leidt soms tot frustratie. E-mails van een onbekende en daarom niet vertrouwde afzender gaan vandaag de dag direct in de spammap van de ontvangende makelaar. Voor de makelaar een gemiste kans, en voor u een onaangename ervaring. Wonen op de Côte d’Azur is een Nederlands bedrijf met een aantal voeten stevig op de Zuid Franse bodem. Wij hebben de ambitie om u de beste service te geven; in feite de service die we zelf ook graag zouden willen ontvangen, als we een luxe villa, appartement of penthouse aan de Côte d’Azur zouden kopen.

Bestaande bouw luxe vastgoed aan de Franse Rivièra

Als u het gebied kent waar u uw villa of appartement wilt vinden, dan weet u ook dat de beste plekken al lang geleden zijn gekocht. Bijzondere locaties zoals direct aan zee of bovenop de berg hebben als voordeel dat door de jaren heen de vegetatie tot volle bloei is gekomen, waardoor het terrein de discrete natuurlijke bescherming biedt die u zoekt. Wonen aan de Côte d’Azur bestrijkt de hele kustlijn, van Menton tot Saint Tropez en we hebben een nauwkeurigheidspercentage van 95% bij het vinden van de juiste accommodatie voor de juiste klant. De andere 5% klanten wilde een luxe woning die niet bestond. Het spijt ons om dit te vertellen, maar zelfs op de Côte d’Azur zijn er dingen die niet te koop zijn!

Onze selectie luxe villa en appartementen Côte d’Azur

Onze selectie van high-end luxe eigenschappen omvat stijlvolle bestaande villa’s, moderne penthouses dicht bij de zee en nieuwbouw op onverwachte locaties. Het aanbod is breed: van neo-klassiek, Neo Provençaal tot een traditioneel Frans Bastide of 18e-eeuwse Mas in het achterland van Cannes. En van een eigentijds penthouse aan de Cannes Croisette naar een gloednieuwe villa Mougins met vijf slaapkamers en een verwarmd zwembad. Als u dicht bij de zee wilt zijn, hebben we geweldige villa’s direct aan zee met privé strand. Als u meer terrein wilt voor meer privacy, meer zwembad, meer kamers en meer open ruimte, laat het ons weten. Wij maken een persoonlijke selectie die past bij uw smaak, uw wensen en uw budget. Het vinden van een luxe woning op de Franse Rivièra is een kwestie van prioriteiten; wat is het belangrijkst voor u? Eindeloos uitzicht op zee over de Middellandse Zee? Of absolute stilte in de omgeving? Misschien bent u graag op de golfbaan. Of u wilt juist winkels en een strand op loopafstand. Bij Wonen aan de Côte d’Azur luisteren wij goed naar uw wensen, stellen de juiste ragen en komen met een voorstel dat u zal verrassen.

Luxe vastgoed belegging

Investeren van uw geld in luxe vastgoed op de Côte d’Azur is in alle opzichten een verstandige beslissing. De bank geeft u nooit de ROI die seizoenshuur doet. Mensen zoeken naar exclusiviteit en luxe, en ze hebben het geld om er voor te betalen. Een ander voordeel van het investeren in onroerend goed aan de Franse Rivièra is dat in de loop der jaren de waarde van een villa of huis in de Franse Rivièra alleen zal stijgen. De afgelopen tien jaar is de eigendomswaarde met 120 procent gestegen (bron CGEDD) waardoor de Côte d’Azur een van de duurste regio’s is om in Frankrijk te kopen. Dit komt dankzij de goede transport infrastructuur, de wereldwijde bekendheid en alles wat een mens gelukkig maakt is binnen een uur te bereiken. Van landelijke wandelingen in de bergen, Provençaalse achterland, mooi azuurblauw water in kleine kreekjes, witte zandstranden, Italiaanse markten, luxe gastronomische restaurants aan de kust, de beste golfbanen en spannende skipistes, u vindt het allemaal aan de Côte d’Azur.

Uw beste makelaar in Frankrijk is Nederlands

“If it ain’t Dutch, it ain’t much’ zeggen sommigen, met verwijzing naar bekende ‘Dutchies’ zoals Max Verstappen en DJ Hardwell. Maar het is waar dat Nederlanders over het algemeen energiek, professioneel en servicegericht zijn. Daarbij spreken we onze talen goed. Wij zijn sinds 2006 actie als real estate promoter en houden er van om u te helpen met een prettige en persoonlijke service die u helpt bij het vinden van uw luxe villa of woning. Neem daarom contact op met Ab en Jo via WhatsApp +33770186203 of email is op info@wonenaandecotedazur.nl U kunt ook onze Contact pagina bekijken.

 • Exclusief 3 slaapkamer appartement Cannes Champfleuri

  Cannes, Frankrijk

  €2.700.000

  Cannes Champfleuri is een van de meest geliefde residenties en niet alleen om de geweldige ligging. Hier wonen mensen die het zich kunnen veroorloven...

  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • 160
  • Perceel oppervlakte45 m²
 • Villa Super Cannes met super uitzicht
  Villa Super Cannes met super uitzicht en zwembad

  Cannes, Vallauris, 06400 Frankrijk

  €2.495.000

  We schreven het al eerder; het domein van de superrijken in Cannes heet toepasselijk Super Cannes. Majestueus gelegen in de heuvels van Cannes kijkt...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • 272
  • Perceel oppervlakte2171 m²
 • Zeer luxe appartement met zwembad in centrum Sainte Maxime

  Sainte Maxime, France

  €1.650.000

  Wie uitermate comfortabel wilt genieten van Sainte Maxime, zit met dit appartement met zwembad op de eerste rang qua gezelligheid en uitzicht. Dit type...

  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • 117
  • Perceel oppervlakte2665 m²
 • Vakantie op Cap d’Antibes; investeer in nieuw 5 sterren appartement

  Cap d'Antibes, Juan les Pins, Frankrijk

  €1.650.000

  De Cap d’Antibes is een van de meest gewilde locaties aan de Zuid Franse kust. Het ligt centraal tussen Monaco en Cannes en de...

  • Slaapkamers2
  • Badkamers2
  • 100
  • Perceel oppervlakte20 m²
 • Gerenoveerde stenen bastide uit 1800 in eigen park

  Montauroux,

  €2.950.000

  Voor wie de ruimte en grote klasse zoekt, is in Montauroux meteen thuis met deze gerenoveerde stenen bastide uit 1800. De schitterende stenen bastide...

  • Slaapkamers6
  • Badkamers4
  • 457
  • Perceel oppervlakte5860 m²
 • Nieuwbouw op topniveau Cannes Palm Beach

  Cannes, Frankrijk

  €900.000

  Deze nieuwbouw staat op een historische plaats in Cannes Palm Beach, dichtbij de zeilclub, het casino en de havens van Canto en Mouré Rouge....

  • Slaapkamers1, 2, 3
  • Badkamers1, 2
  • 64
  • Perceel oppervlakte22 m²
 • Saint Jean Cap Ferrat luxe villa direct aan zee

  Saint Jean Cap Ferrat,

  €5.900.000

  Deze luxe villa op Saint Jean Cap Ferrat is eigenlijk een mini landgoed met drie aparte huizen op een toplocatie. Vanaf deze plek bent...

  • Slaapkamers8
  • Badkamers8
  • 315
  • Perceel oppervlakte1095 m²
 • Karakteristieke stenen villa op absolute toplocatie Beaulieu sur Mer
  Karakteristieke stenen villa op absolute toplocatie Beaulieu sur Mer

  Beaulieu sur Mer, Frankrijk

  €14.000.000

  Deze toplocatie Beaulieu sur Mer is alleen voorbehouden aan welgestelde families, die dergelijke luxe stenen villa’s al generaties lang in hun bezit hebben. Wie...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers5
  • 450
  • Perceel oppervlakte2660 m²
 • Heerlijke familie villa in domein Antibes

  Antibes, Juan les Pins, Frankrijk

  €1.500.000

  Deze familie villa ligt op een prachtplek, in een beveiligd domein in Antibes. Vanaf uw terras heeft u een weids uitzicht over de Middellandse zee en de...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • 276
  • Perceel oppervlakte2142 m²
 • Kaapverdië te koop: ruime moderne villa met zwembad en vele mogelijkheden

  Santo Antao, Kaapverdië

  €799.000

  Wordt Kaapverdië de nieuwe hippe vakantiebestemming? De statistieken voor het toerisme op dit eiland zijn ‘booming’, dus u kunt op 2 vingers uitrekenen dat een investering...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers4
  • 450
  • Perceel oppervlakte1650 m²
 • Rust, ruimte en design: contemporary villa Les Adrets de l’Estérel

  Cannes, Les Adrets de l'Esterel, Saint Raphaël, Frankrijk

  €1.250.000

  Voor betaalbare contemporary villa’s moet u even buiten de gebaande paden denken en vooral kijken. Dat soort villa’s staan niet altijd aan zee bij...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers4
  • 220
  • Perceel oppervlakte2340 m²
 • Te koop luxe bastide boutique hotel in hart van de Provence

  Tourves, Frankrijk

  €1.845.000

  Voor ondernemers die willen werken en genieten is de aankoop van een luxe boutique hotel het mooiste avontuur dat op hun pad kan komen....

  • Slaapkamers7
  • Badkamers7
  • 445
  • Perceel oppervlakte20240 m²
 • Moderne villa Beaulieu sur Mer met eindeloos uitzicht op zee

  Beaulieu sur Mer, Saint Jean Cap Ferrat, Frankrijk

  €3.200.000

  Als u op zoek bent naar een moderne villa in Beaulieu sur Mer, dan weet u dat de Boulevard Edouard VII een van de...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • 175
 • Gerenoveerde contemporary Villefranche villa te koop

  Villefranche sur mer, Frankrijk

  €2.650.000

  Strak vormgegeven contemporary Villefranche villa op een van de meest gefotografeerde locaties tussen Nice en Monaco; Villefranche sur Mer. Deze Villefranche villa is mooi...

  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • 200
  • Perceel oppervlakte491 m²
 • Stijlvol groot appartement Nice Cimiez in Bourgeois paleis

  Nice, Frankrijk

  €1.190.000

  U rijdt er vast weleens langs als u in Cimiez bent; een van de duurste wijken van Nice. Daar staan huizen die we alleen...

  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • 185
 • Zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes, aan de Croisette

  Cannes,

  Op aanvraag

  Een geweldige kans als u op zoek bent naar een zeer luxe nieuwbouw appartement in Cannes op topniveau, tegenover het Palais des Festivals. In...

  • Slaapkamers2, 3, 4, 5, 6
  • Badkamers1, 2, 3, 4, 5
  • 283
  • Perceel oppervlakte118 m²
 • Geweldig penthouse op Palm Beach Cannes

  Cannes, France

  €2.200.000

  Geweldig penthouse in het hart van Palm Beach in Cannes. Groot, luxe en zeer licht, alles wat u mag verwachten van een penthouse op...

  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • 90
  • Perceel oppervlakte150 m²
 • Te koop: luxe Provençaalse villa op 15 minuten van hartje Cannes

  Cannes, Chateauneuf, Grasse, Opio, Saint Mathieu,

  €1.195.000

  Provençaalse villa in het achterland van Cannes met de naam Les Lauriers Roses. Alleen de naam al doet vermoeden dat dit een bijzondere villa is. En...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • 200
  • Perceel oppervlakte4000 m²
 • Exclusief wonen: unieke villa Super Cannes met 360 graden uitzicht

  Cannes, France

  €2.990.000

  Super Cannes is eigenlijk Cannes op haar best. Hoog boven de drukte woont u hier majestueus op een dominante positie. Deze zeer ruime villa...

  • Slaapkamers7
  • Badkamers6
  • 380
  • Perceel oppervlakte7630 m²
 • Nieuw én ingericht twee slaapkamer appartement met garage Saint Tropez

  Saint Tropez, 83990

  €1.021.000

  Het project aan de Place de Lices, het grote marktplein in hartje Saint Tropez is net afgerond. Het demonstratie appartement, zeg maar het mooiste...

  • Slaapkamers2
  • Badkamers1
  • 85
  • Perceel oppervlakte15 m²
 • Grote Neo Provençaalse villa met super uitzicht over Middeleeuws Biot

  Biot, Frankrijk

  €1.390.000

  In een gesloten en rustig domein staat deze Neo Provençaalse villa villa op een dominante positie. Hier geniet u van een breed en vrij...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers3
  • 320
  • Perceel oppervlakte2980 m²
 • Nieuw duplex penthouse Beausoleil, met vrij uitzicht over Monaco

  Beausoleil, France

  €1.190.000

  Iedereen wil natuurlijk een penthouse, dus het is vaak dringen wie als eerste het bovenste appartement kan kopen. En bent u er als eerste...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • 120
  • Perceel oppervlakte47 m²
 • Heerlijke Mougins bastide met parkvijver

  Cannes, Mougins, France

  €2.600.000

  Op slechts 15 minuten van Cannes vindt u Mougins; het middeleeuwse dorpje waarvan u uitkijkt over de groene heuvels en de zee. Op een...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers5
  • 300
  • Perceel oppervlakte3000 m²
 • Hollywood style villa Cannes Vallauris

  Cannes, Vallauris,

  €3.950.000

  Dit is zo’n villa die in Hollywood had kunnen staan. Hij staat gelukkig in Cannes Vallauris, bovenop de heuvel en hij is te koop....

  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • 300
  • Perceel oppervlakte1987 m²
 • Wordt u de eerste bewoner van deze moderne Super Cannes villa?

  Cannes, 06400

  €3.490.000

  Woon zoals de King of the Hill. Of de Queen natuurlijk. Deze Super Cannes villa in eigentijdse stijl is gesitueerd boven aan een heuvel, vanwaar...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • 259.9
  • Perceel oppervlakte5470 m²
 • Wonen op niveau: luxe appartement in Cannes

  Cannes,

  €1.295.000

  Een appartement in Cannes voelt als het toppunt van luxe in Zuid Frankrijk. En dat is het natuurlijk ook; in Cannes bent u omringd...

  • Slaapkamers2
  • Badkamers2
  • 68
  • Perceel oppervlakte20 m²
 • Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad en atelier
  Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad

  Seillans, 83440

  €2.050.000

  Seillans luxe villa te koop met verwarmd zwembad en vele mogelijkheden. Het oppervlakte en aantal kamers plus het bijgebouw maken de villa bijvoorbeeld geschikt...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers4
  • 325
  • Perceel oppervlakte5200 m²
 • Familie villa Agay met ruisende zee geluiden

  Agay,

  €1.195.000

  Luisteren naar de zee terwijl u in bed ligt, klinkt dat niet als het perfecte vakantiegeluid? Van deze villa in Agay gaat u zelfs...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers2
  • 140
  • Perceel oppervlakte1000 m²
 • luxury villa apartments Nice
  Exclusief luxe appartement in Nice met zeezicht

  Nice, 06000

  €1.660.000

  Zeer luxe appartement in Nice, de hoofdstad van de Cote Azur; een unieke kans om op een unieke en historische plek te wonen die...

  • Slaapkamers2, 3, 4
  • Badkamers2, 3, 4
  • 140
 • Smaakvol appartement op de Croisette in Cannes

  Cannes,

  €1.590.000

  Een smaakvol appartement op de Croisette in Cannes, met panoramisch uitzicht over de baai van Cannes. Dit smaakvolle appartement is gelegen ter hoogte van...

  • Slaapkamers2
  • Badkamers2
  • 81
  • Perceel oppervlakte20 m²
 • Belle epoque paleis in heuvels van Cannes
  Belle epoque paleis in heuvels van Cannes

  Cannes, Le Cannet,

  Prijs op aanvraag

  Wie een unieke villa zoekt, met veel woonruimte en weelderige luxe, komt uit in dit Belle epoque paleis in heuvels van Cannes. De perfecte...

  • Slaapkamers8
  • Badkamers7
  • 1300
  • Perceel oppervlakte5500 m²
 • Romantische villa in Mandelieu te koop aan de Côte d'Azur
  Romantische villa in Mandelieu te koop aan de Côte d’Azur

  Cannes, Mandelieu, Théoule sur Mer, 06210

  €1.895.000

  In een van de meest charmante – door eenvoud aantrekkelijk gebleven – badplaatsjes tussen Theoule sur Mer en Cannes, bieden we een villa in Mandelieu...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers4
  • 225
  • Perceel oppervlakte1550 m²
 • Vakantie villa te koop Juan les Pins op loopafstand van strand en centrum

  Juan les Pins,

  €1.890.000

  Deze charmante villa in Juan les Pins op loopafstand van strand en uitgaanscentrum, met 5 slaapkamers en een riant zwembad is te koop. Wie...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers3
  • 265
  • Perceel oppervlakte840 m²
 • Zeldzame villa direct aan het water in Sainte Maxime
  Zeldzame villa direct aan het water in Sainte Maxime

  Saint Tropez, Sainte Maxime,

  €3.400.000

  Deze villa direct aan het water in Sainte Maxime is een juweeltje. Het Franse ‘pieds dans l’eau’ komt hier letterlijk tot zijn recht. U...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • 200
  • Perceel oppervlakte2013 m²
 • Het mooiste Cannes Californie penthouse is te koop in Saint Michel Valetta
  Het mooiste Cannes Californie penthouse is te koop in Saint Michel Valetta

  Cannes,

  €4.700.000

  Het mooiste Cannes penthouse is uniek in alle opzichten; het is een duplex appartement op de bovenste twee etages van Saint Michel Valetta; een...

  • Slaapkamers3
  • Badkamers4
  • 181
  • Perceel oppervlakte166 m²
 • Contemporary villa te koop Mandelieu
  In domein Mandelieu, contemporary villa met verwarmd zwembad

  Cannes, Mandelieu,

  €1.650.000

  Tussen Cannes en Theoule vindt u Mandelieu, een vriendelijk dorpje met heerlijke zandstranden en veel locals die daar nooit meer weg willen. In dit Mandelieu...

  • Slaapkamers3
  • Badkamers3
  • 221
  • Perceel oppervlakte1048 m²
 • moderne villa aan zee Theoule sur mer te koop
  Dromen bestaan nog: moderne villa aan zee Theoule sur Mer

  Cannes, Théoule sur Mer,

  €7.500.000

  Soms valt alles op zijn plek; dat u nu dit bericht leest op het moment dat u iets bijzonders wilde kopen voor uzelf en...

  • Slaapkamers6
  • Badkamers5
  • 300
  • Perceel oppervlakte2100 m²
 • Sainte Maxime villa met boothuis te koop
  Paradijs aan zee; Sainte Maxime villa met boothuis en zeesteiger

  Saint Tropez, Sainte Maxime,

  €3.350.000

  Watersportliefhebbers opgelet; het bestaat nog: een luxe villa met boothuis en zeesteiger. In het prachtige Sainte Maxime, de populaire badplaats met publieke jachthaven tussen...

  • Slaapkamers6
  • Badkamers5
  • 300
  • Perceel oppervlakte1639 m²
 • Koop uw tweede woning in Zuid Frankrijk Wonen aan de Côte d'Azur evert sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d'Azur of Corsica. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d'Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse. 'Aanbod nieuwbouw en luxe villa Côte d'Azur nieuwsbrief Bent u geïnteresseerd in het kopen van luxe onroerend goed in Zuid Frankrijk, dan kunt u zich abonneren op onze maandelijkse gratis nieuwsbrief. De makkelijkste manier om in contact te blijven met de Côte d'Azur en te lezen over de nieuwste projecten en speciale aanbiedingen. Iedere maand sturen we deze nieuwsbrief naar u toe. U bent zelf de baas over uw inschrijving; een nieuw mailadres wijzigen of uitschrijven gaat snel en makkelijk. Uw verbinding met Côte d'Azur vastgoed gaat van start met éé klik. Nou ja, twee eigenlijk. Het begint hier. Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwbrief. Download de French Riviera lifestyle App Voor alle Franse Riviier a en Corsica fans, bieden wij een gratis mobiele / tablet app voor Apple en Android-telefoons. Alle hotels, restaurants, golfbanen, het weerbericht, nieuwe video's en streaming muziek van lokale radiostations zoals Radio Monaco, Riviera Radio, ABC Lounge en Frequence K. Kortom, Zuid Frankrijk in uw telefoon. Download onze French Riviera lifestyle App in de App store hier of in de Google Play Store hier.
  Het mooiste uitzicht van iedereen: Tanneron villa hacienda style

  Cannes, Mandelieu, Tanneron,

  €3.200.000

  Voor wie niet graag in het middelpunt van de belangstelling staat, prijs stelt op luxe kwaliteit en een oogverblindend uitzicht, vindt alles in deze luxe...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers4
  • 300
  • Perceel oppervlakte5000 m²
 • Charmante villa ‘English style’ Mandelieu Capitou
  Charmante villa ‘English style’ Mandelieu Capitou

  Cannes, Mandelieu,

  €1.680.000

  Charmante villa ‘English style’ in de groene heuvels bij Mandelieu, op slechts 7 autominuten van het mondaine Cannes. Deze schitterende charmante villa ‘English style’...

  • Slaapkamers9
  • Badkamers5
  • 420
  • Perceel oppervlakte2270 m²
 • Theoule belle époque villa
  Théoule sur Mer Belle Epoque villa aan het water

  Cannes, Théoule sur Mer, 06590

  €6.950.000

  Théoule sur Mer Belle Epoque villa aan het water Deze indrukwekkende Belle Epoque villa aan het water in Théoule sur Mer is één van...

  • Slaapkamers9
  • Badkamers8
  • 339
 • Smaakvol appartement Cannes Californie met zeezicht en zwembad
  Smaakvol appartement Cannes Californie met zeezicht en zwembad

  Cannes,

  €1.040.000

  Wie door Cannes Californie wandelt of met de auto rijdt, ziet af en toe een glimp van deze topklasse woonwijk van Cannes. Statige villa’s...

  • Slaapkamers2
  • Badkamers2
  • 84
  • Perceel oppervlakte75 m²
 • Luxe appartementen te koop in centrum Courchevel
  Luxe appartementen in centrum Courchevel

  Courchevel,

  €1.194.343

  Tout Côte d’Azur gaat deze winter wel een keer naar Courchevel; het Saint Tropez van de Zuid Franse wintersport. Hier staat skieën gelijk aan...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • 107
 • Exclusief art-deco penthouse direct aan zee Agay Saint Raphael
  Exclusief art-deco penthouse direct aan zee Agay Saint Raphael

  Agay, Saint Raphaël,

  €1.760.000

  Wilt u ook het liefst altijd in een hotel slapen en wonen? Luxe hotels staan immers altijd op de beste plekken en hebben van...

  • Slaapkamers3
  • Badkamers2
  • 145
  • Perceel oppervlakte171 m²
 • Provençaalse villa Mandelieu Minelle met zeezicht en zwembad

  Cannes, Mandelieu,

  €1.850.000

  We kunnen gerust stellen dat Minelle een topklasse buurt is in Mandelieu La Napoule. Alleen maar grote luxe villa’s in Mandelieu Minelle en deze...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers4
  • 300
  • Perceel oppervlakte1709 m²
 • Opknapper: klassieke villa in Saint Jean Cap Ferrat te koop

  Saint Jean Cap Ferrat,

  €2.600.000

  Een geweldige investeringskans in Saint Jean Cap Ferrat; deze klassieke villa op een vrij perceel land. Drie leefruimtes bieden u in totaal 250 m²...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • 257
  • Perceel oppervlakte866 m²
 • Beausoleil dubbel penthouse 7 slaapkamers en uitzicht op Monaco

  Beausoleil,

  €2.035.600

  Deze nieuwbouw appartementen in Beausoleil bieden een prachtig uitzicht op de zee en op Monaco. Een prestigieus project met mooie appartementen van studio’s tot...

  • Slaapkamers7
  • 223
  • Perceel oppervlakte100 m²
 • Mouans Sartoux, ruime villa met alle vrijheid om u heen

  Mouans Sartoux, Mougins, Valbonne,

  €2.790.000

  Deze ruime villa op een afgesloten landgoed biedt u een van de beste open uitzichten aan de Côte d’Azur. De dominante positie biedt maximale...

  • Slaapkamers4
  • Badkamers3
  • 250
  • Perceel oppervlakte5000 m²
 • Nieuwbouw appartementen in Beausoleil

  Beausoleil, 06240

  €312.000

  Deze nieuwbouw appartementen in Beausoleil bieden u een geweldig uitzicht op de zee en Monaco. Een prestigieus project met prachtige appartementen van studio’s tot penthouses met...

  • Slaapkamers1, 2, 3
  • Badkamers1, 2
  • 43
 • Prachtige Mas in Mougins Pibonson in groot park

  Cannes, Mougins,

  €1.490.000

  Een plaatje, zo mag u deze prachtige Mas in Mougins met vrij uitzicht best noemen. Als u naar buiten kijkt, ziet u alleen maar...

  • Slaapkamers5
  • Badkamers3
  • 400
  • Perceel oppervlakte7762 m²