Vroeg eten in Cannes, welk restaurant is open? Ibiza Tapas!
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Vroeg eten in Cannes, welk restaurant is open ?

Door in Blog met 0 Comments

Het leven in Zuid Frankrijk heeft een ander ritme; dat kan aan het einde van de dag nog weleens voor een knorrende maag zorgen. Wie niet zelf wil gaan staan koken en toch een gezonde maaltijd wil, moet in Frankrijk vaak wachten tot 19.30 of 20.00 uur. Vraagt u om iets te eten, dan is het antwoord altijd: ‘de chef is helaas nog niet aanwezig’, ik kan u wat olijven aanbieden. Of een schaaltje pinda’s.’ Die twee uur later eten dan u gewend bent zijn wel te overbruggen met een apéro, dat is de lokale aanduiding voor een borrel. Vrijwel ieder café of restaurant in Cannes dat half open is, serveert u graag een of meerdere drankjes maar de alcohol kan verkeerd vallen als u er niets bij eet. Daarom is het belangrijk een adres te kennen waarbij uw heerlijke drankjes kunt drinken zoals koud Spaans bier, huisgemaakte sangria of zonnige cocktails. In dit nieuwe restaurant in Cannes : Ibiza Tapas is de keuken al volledig open om 16.00 uur.Het nieuwste restaurant van Cannes heet Ibiza Tapas

Vroeg eten in Cannes, welk restaurant is open ?

Ibiza Tapas in Cannes is nieuw in Cannes aan de Côte d’Azur en een van de weinige restaurants dat al vanaf 16.00 uur een compleet menu a la carte serveert. U kunt hier met familie en vrienden relaxed aanschuiven voor een drankje na een dagje shoppen of na het strand heerlijk rond 17.00 aan tafel. Maak een keuze uit de dagelijks vers bereide Spaanse tapas, naar keuze met vis of vlees of kies een van de heerlijke gazpacho’s; een koude Spaanse soep boordevol vitamines.

Het interieur van Ibiza Tapas is het best te omschrijven als ‘hippie-chic’, een gezellige en losse styling waarbij de mix van kleur, muziek en decoratie u omringt met een Ibiza gevoel. Lekker vroeg eten in een unieke sfeer in Cannes begint dus al om 16.00 uur. En een heerlijk glas koude sangria met Spaanse tapa’s.

Het nieuwste restaurant van Cannes heet Ibiza Tapas

Voor de vrijdag en zaterdag is het aanbevolen om te reserveren voor Ibiza Tapas in Cannes. Op de website vindt u het Spaanse Tapas in Cannes menu dat iedere drie maanden wordt aangepast. U kunt het nieuwste restaurant van Cannes ook volgens op de populairste sociale media: Ibiza Tapas Facebook en Instagram Ibiza tapas Cannes. De Nederlandse eigenaresse Juliette en haar Spaanse en Ierse teamleden heten u van harte welkom!

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.