Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Wat zijn off-market properties, en waar vindt u deze?

Door in Blog met 0 Comments

Off-market properties zijn huizen die u niet kunt vinden op Internet. Omdat de eigenaar een Bekend Persoon is, of omdat men liever niet wil laten weten aan de buurt dat het huis wordt verkocht. Op deze huizen hangt dus geen bordje ‘A vendre.’ Vaak gaan off-market huizen snel van de hand, omdat het bijzondere huizen zijn. Deze off-market huizen zijn ook niet in handen van vele makelaars, zoals met de meeste villa’s en luxe penthouses. De verkoop wordt meestal door 1 of 2 makelaars verzorgd. Zij zijn geselecteerd op hun profiel en het netwerk dat ze hebben qua vaste klanten. Wie bij een dergelijke makelaar staat geregistreerd en in de prijsklasse valt van het aangeboden onroerend goed, ontvangt dan een persoonlijk mailtje.

Wat zijn off-market properties, en waar vindt u deze?

Wonen aan de Côte d’Azur heeft uiteraard ook toegang tot dit discrete aanbod. Wie geen standaard woning zoekt en zeker wilt zijn dat het aangeboden onroerend goed exclusief is qua aanbod in de markt, moet zeker contact met ons opnemen. Wij inventariseren uw wensen en komen met een persoonlijke selectie van huizen – zowel online als off-market – die bij u passen. Neem contact met ons op voor een excellente service en begeleiding.

Netwerk van makelaars

Veel onroerend goed in Frankrijk staat te koop bij meerdere makelaars en u weet daardoor nooit waar het totale aanbod is te vinden. Veel huizen herkent u vanzelf natuurlijk als u tientallen websites hebt bekeken.Maar welke makelaar is het meest professioneel en gewend met buitenlandse kopers te werken? Wij hebben die selectie met professionals al voor u gemaakt. Door onze samenwerkingen en het wederzijds vertrouwen om samen de klant optimaal te bedienen kunnen we een actueel overzicht voor u samenstellen met de beste villa’s en appartementen in Zuid Frankrijk.

Onzichtbaar voor Internet

Er zijn huizen die u nergens kunt vinden op het Internet. Deze ‘off-market’ properties oftewel het onzichtbare aanbod. Dit zijn veelal oude familiehuizen aan het water, zeldzame villa’s op zeer geliefde locaties; of een penthouse in een bijzonder gebouw. Deze altijd bijzondere ‘off-market woningen’ vindt u via ons netwerk.

Het team van Living on the Côte d’Azur bestaat uit meerdere adviseurs die u graag van dienst zijn om uw luxe vastgoedproject aan de Côte d’Azur te realiseren. Dat doen we in alle vertrouwen en discretie. Wij stellen een selectie samen en bezoeken met u verschillende top-locaties. Een one-stop- real estate service die door onze klanten wordt gewaardeerd.

Wie wil investeren in onroerend goed kiest uiteraard voor de beste locatie aan de Côte d’Azur!  Het hele jaar door geniet u in Zuid Frankrijk van uitzonderlijk goed weer, van landschappen als een ansichtkaart, heerlijke stranden en azuurblauw zeewater. U kunt langs de Côte d’Azur in alle vrijheid paardrijden, golfen, bergwandelingen maken en ook skieën. De huizenmarkt in Zuid Frankrijk heeft nooit last van de crisis omdat dit nu eenmaal de mooiste plek op aarde is.

Het onzichtbare luxe onroerend goed aan de Côte d’Azur

Wilt u een luxe appartement bij Monte Carlo Superieur, in de heuvels van Eze, een ‘pied-a-terre’ aan de Croisette of een schitterende villa aan het water in Grimaud kopen? Living on the Côte d’Azur werkt samen met de grootste en beste makelaars langs de kust, van Menton tot aan Saint Tropez. Ons team levert sinds 2006 maatwerk en een service van hoog niveau met ons netwerk van real estate professionals. Onze ervaring en de samenwerkingsverbanden stellen u in staat om uw droomhuis te vinden. Van een appartement in Beailieu sur Mer, een luxe villa met zwembad en zeezicht in Mougins, een penthouse in Cannes met alle denkbare services of een villa direct aan het water met bootsteiger in Ramatuelle.

Gaat u dit jaar uw Zuid Franse droom realiseren? Neem contact met ons op voor een inventarisatie van uw wensen.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, auteur, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden over uiteenlopende onderwerpen. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Parijs, Portugal, Mauritius en Ibiza.