Dubbele winst als u een ​​appartement aan de Cote d’Azur gaat kopen
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Dubbele winst als u een ​​appartement aan de Cote d’Azur gaat kopen

Door in Blog met 0 Comments

Een appartement kopen aan de Côte d’Azur is meer dan een verstandige investering. Het is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Dubbele winst dus voor de bezitter van onroerend goed in Zuid Frankrijk.

De Franse Rivièra-regio heeft altijd rijke kopers aangetrokken die luxe onroerend goed willen bezitten in glamoureuze dorpen en steden als Saint Tropez, Cannes of Mougins. Kleine steden met een artistieke geschiedenis zoals Saint Paul de Vence of Biot zijn eveneens het hele jaar door populair.

Dubbele winst als u een ​​appartement aan de Cote d’Azur gaat kopen

De Côte d’Azur zal altijd welgestelde mensen aantrekken, ook voor mensen die hun geld verstandig willen besteden. Wilt u uw spaargeld op de bank houden of in bakstenen investeren. het antwoord op die vraag is niet moeilijk, zeker als de bakstenen aan de Côte d’Azur staan.

De huurinkomsten voor een exclusief groot luxe landgoed op een toplocatie kunnen al gauw oplopen tot 200.000-300.000 euro per week. Dit bedrag is natuurlijk de top van de markt. Maar zelfs een Provençaalse villa in Mougins kan tussen de 3 en 15.000 euro per week opbrengen, afhankelijk van de grootte en diensten. Bekijk onze internationale selectie van luxe villa’s te koop aan de Franse Rivièra.

Huuropbrengst appartement aan de Cote d’Azur

Appartementen zijn als privé-hotelsuites en er is altijd veel vraag naar aan de Franse Rivièra. Een appartement aan de Côte d’Azur kopen komt met de garantie dat u deze altijd kunt verhuren tijdens het verhuurseizoen dat start in maart en loopt tot en met oktober. Vooral tijdens grote festivals en evenementen kunnen de prijzen voor appartementen in met name Cannes meer dan verdubbelen. Een appartement kopen in Cannes is dus het beste wat u kunt doen als u een goed rendement op uw investering wilt ontvangen. Bekijk het woning te koop aanbod in Cannes aan de Côte d’Azur; allen zeer geschikt om te verhuren.

Verhuur uw appartement aan de Franse Rivièra

De prijzen aan de Franse Rivièra zijn nooit gedaald, althans niet voor lang. Na 2016 zijn de prijzen voor luxe onroerend goed alleen maar gestegen: elk jaar met gemiddeld 1,5-2%. Zelfs tijdens de COVID-crisis kan de Franse economie schade oplopen, maar dat weerhoudt mensen er niet van om een ​​zonnig huis onder de zon te kopen. En wie het niet kan kopen, huurt uw woning! Alleen al door de crisis en de lockdown beseffen mensen dat je beter een lockdown in de zon kunt hebben met uitzicht op zee op de Middellandse Zee dan in een grote stad. En slecht weer.

De gezondheidsbonus

Een appartement aan de Côte d’Azur kopen geeft u de kans om ieder gewenst moment te genieten van de levensstijl aan de Franse Rivièra. Trakteer uzelf op een verse croissant en een kopje koffie op de Croisette boulevard als de zon u verwarmt. De combinatie van op zee en in de zon zijn is een gezondheidsboost. Daarom voelen veel mensen zich zo sterk na een vakantie aan de Franse Rivièra. Het is gewoon een kwestie van vitamine D en magnesiummineralen uit het zeewater.

Goed eten voor gezonde mensen

De kwaliteit van het eten aan de Franse Rivièra is superbelangrijk; van een simpele salade Niçoise tot een frisse Bouillabaisse, het smaakt allemaal heerlijk. In de vijftien jaar dat we hier wonen, hebben we nooit een slechte eetervaring gehad. De kwaliteit is altijd top door strikte hygiënevoorschriften en de uitstekende kwaliteit van de restaurants. Ook voor heerlijke gerechten aan de Côte d’Azur is alleen het beste goed genoeg.

Met een gezonde en prettige omgeving doet u een goede investering bij het kopen van een appartement in Zuid Frankrijk. Neem contact met ons op voor een selectie op maat binnen uw budget. We kunnen u ook verbinden met ons netwerk van betrouwbare verhuurmanagers die voor uw appartement zorgen.

Foto door Christophe.Finot

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.