Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Wonen in Cannes à la Provence

Door in Blog met 0 Comments

Cannes leeft het hele jaar en toch zijn er gebieden waar het rustiger is. Zelfs zo rustig dat het lijkt alsof u in de Provence woont. Dat deel van Cannes heet Croix des Gardes. Het is in dit gedeelte van Cannes dat we nieuwbouw appartementen met zeezicht te koop aanbieden, op slechts luttele minuten van de drukte. Dit kleine domein ligt in een soort haven van rust; voorzien van groot zwembad, moderne architectuur en grote terrassen. Een juweeltje!

De residentie heeft meer dan een nieuwbouw appartement met zeezicht te koop in Cannes. Er zijn twee gebouwen waar we tweekamer, driekamer en vierkamer appartementen te koop aanbieden. Alle kamers zijn ruim en licht. Het geheel complex is voorzien van het beste materiaal zoals speciaal hout dat voor de facade is gebruikt. De residentie ligt in een parkje, met een eigen zwembad. U kunt hier heerlijk zonnen op uw eigen terrassen terwijl u naar de zeilboten op zee kijkt. Wie wil genieten van de rust, ruimte en afleiding in Zuid Frankrijk, vindt hier het appartement dat u zoekt. En de drukte is toch nog dichtbij waar toeristen binnen blijven stromen, dankzij evenementen als het Film Festival, het Shopping Festival, de Yacht Show, Mipem en Midem.

De stijl waarin het appartement is gebouw is contemporary, dat wil zeggen, strak, wit en ‘less is more’. Voor uw veiligheid is het gehele domein voorzien van een hek en toegangspoort met afstandsbediening. Alles is zo gemaakt om de bewoners een optimaal comfort te geven. Uiteraard is een appartement op deze plek ook zeer geschikt voor seizoensverhuur.

 

Beschikbaarheid nieuwbouw appartement met zeezicht te koop in Cannes

– 1 slaapkamer: € 230.000 tot € 317.000 incl. parkeerplaats
– 2 slaapkamers: € 385.500 tot € 401.000 incl. parkeerplaats

Er zijn nog mogelijkheden om 2 tweeakter appartementen samen te voegen voor een maximaal woonoppervlak.

De appartementen worden in 2015 opgeleverd, dus mail of bel ons voor meer informatie! Bel Ab of Jo op + 33 977 197 800 of mail ab@wonenaandecotedazur.nl
[sociable]

Share This