Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Wonen in Cannes, op loopafstand van restaurants en winkels.

Door in Blog met 0 Comments

Cannes is best groot. Het begint al bij Croix de Gardes; het natuurrijke gebied dat grenst aan le Cannet. Aan de noordkant vindt u het oude centrum van le Cannet met een fantastisch dorpspleintje waar we zelf groot in de zomermaanden en avonden zijn. Wie niet graag auto rijdt en bij voorkeur rustig kuierend naar de zee loopt, koopt een appartement in de binnenstad van Cannes. Ook fijn als u graag uit eten gaat en met een tevreden gevoel naar huis wilt wandelen, zonder gedwongen heldere momenten in parkeergarages. Van oudsher zijn de appartementen in Cannes klein; de originele bewoners kwamen niet verder dan 1.60 dus waarom zou je een paleis gaan bouwen? Af en toe mag er een stuk worden afgebroken en opgebouwd, en dat geeft nieuw perspectief voor de toekomst. Al worden de woningen in de stad nooit supergroot; ze worden wel superluxe en vooral mooi.

Neem nu dit project; geen groot gebouw, maar een intieme residentie met 10 appartementen en twee penthouses. U vindt deze moderne stadsvilla op loopafstand van de Rue d’Antibes en de beroemde Croisette. In Villa E zijn de kamers licht en zonnig en ruim van opzet. De woonkamer is extra licht doordat u aan beide zijden een terras heeft. U vindt Villa E in een rustig deel van Cannes, maar op loopafstand van alle drukte en vertier. Geen zeezicht of een zwembad, dat gaat niet in de binnenstad. Maar wie wil er een zwembad als u het mooiste strand van de Côte d’Azur op loopafstand heeft? Uw auto staat in uw eigen garage, en die komt er bijna niet uit. Misschien voor de boodschappen in een supermarché. Maar anders, ach waarom zou u in de file gaan staan?

Cannes is een geweldig plek met internationale allure. Alle topwinkels zijn er en vele internationale evenementen waardoor restaurants en terrassen het hele jaar door vol zitten. Toch is Cannes ook een stadje van ‘ons kent ons’. Komt u vaker in dezelfde restaurants dan wordt u een graag geziene gast en krijgt u altijd een mooi tafeltje.

U kunt een deel van Cannes worden. Investeer in uw nieuwe appartement in deze hedendaagse luxe villa in het centrum. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze nieuwe appartementen en penthouse in een bijzondere en luxe villa in hartje Cannes.

© 2015 Ab Kuijer | JUNIORSENIOR

Share This