Wonen in Mougins
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Wonen in Mougins

Door in Blog met 0 Comments

Wonen in Mougins betekent wonen op stand in een internationale omgeving. Mougins heeft niet voor niets een van de beste golfbanen binnen de gemeente grenzen, een wereldberoemde internationale school en veel restaurants met of zonder Michelin ster. Wonen in Mougins betekent onderdeel worden van een samenleving die kwaliteit boven kwantiteit stelt en waar u dagelijks kunt genieten van de bijzondere sfeer die Mougins biedt.

Bij zo’n bijna Aristocratische omgeving hoort natuurlijk ook een passend onderkomen; zoals een Provencaalse villa. De villa die wij u aanbieden ligt in een domein met louter dit soort villa’s, dus u bevindt zich in goed gezelschap. Deze smaakvolle Provençaalse villa is nu te koop. Stijlvol en ruim met zo’n 225 vierkante meter woon opppervlakte. Een living van 70m2 met open haard en openslaande tuin deuren naar een terras van veertig vierkante meter. Dit is een typische zuid Franse villa, gelegen in een keurige en rustige wijk: Camp Lauvas. Op de begane grond vindt u drie slaapkamers en de bijbehorende badkamers. Op de eerste verdieping zijn nog eens twee slaapkamers te vinden met de badkamers en een ruim balkon. De tuin rondom deze Provençaalse villa op gesloten domein Mougins is keurig onderhouden en 2914 m2 groot.

Onder de carport is ruimte voor twee auto’s. In de vlakke tuin ligt natuurlijk een heerlijk groot zwembad van 12 x 5 meter. Dat hoort tenslotte bij een Provençaalse villa op dit niveau in Mougins. Verder is de Provençaalse villa in Mougins van alle gemakken en luxe voorzien zoals rolluiken, sproei-installatie, tuinverlichting, elektrische poort, videophone en alarm. De golfbaan en supermarkt ligt op twee kilometer afstand en het strand op acht kilometer. Wonen in Mougins betekent dat u vorstelijk woont, in alle rust met ruimte op niveau.

Mougins is een prachtig middeleeuws dorpje dat vooral bekend staat om de gastronomie. U vindt hier alleen maar toprestaurants waaronder enkele met een Michelin ster. De bevolking is een mix van Fransen, Nederlanders, Duitsers en Engelsen.

De vaste kosten voor deze Provençaalse villa op gesloten domein Mougins zijn Taxe Fonciere 3.000 euro en Taxe d’Habitation 3.000 euro

Wonen in Mougins

Interesse in een Provençaalse villa op gesloten domein Mougins? Vraag om meer informatie met ref-CLLB of reserveer direct een bezichtiging. Wij maken graag met u een planning om deze en andere geschikte huizen te bekijken. Maak uw huizen zoektocht effectief; bel met Ab en Jo via + 33 977 197 800 of mail info@wonenaandecotedazur.nl

Wonen Aan de Côte d’Azur is een promotie en informatieservice en zeven dagen per week geopend voor al uw vragen. Als u zich bij ons registreert als belangstellende, geniet u kostenloos van onze extra services en diensten. Bij aankoop krijgt u ook nog eens een Habitat interieur cheque cadeau!

iPhone App

Als u gek bent op Zuid Frankrijk, dan is dit een mooie gratis App. Dagelijks Engelstalig nieuws vanaf de Côte d’Azur, nieuwe video’s en streaming muziek van de lokale radiozenders zoals ABC Lounge, TSF Jazz en Monaco Lounge. Kortom, Zuid Frankrijk in uw hand. iPhone App over Zuid Frankrijk

Share This