Portugal: Zoekt u een woning in Bairro Azul, het centrum van Lissabon?

Zoekt u een woning in Bairro Azul, het centrum van Lissabon?

Door in Blog met 0 Comments

Uitstekend appartement met 3 slaapkamers en een eigen terras, gelegen in een van de meest nobele en meest prestigieuze wijken van Lissabon, de Bairro Azul. Een perfecte locatie met het winkelcentrum El Corte Inglés aan de rechterkant, het SAMS Hospital ziekenhuis aan de achterkant, de Plaza de España aan de linkerkant en de Gulbenkian met zijn prachtige tuinen aan de voorkant.

Dit charmante appartement met 3 slaapkamers is volledig gerenoveerd en gerenoveerd met een fraai design Lissabon style, gemaakt door de beste interieurontwerpers. Het appartement met 3 slaapkamers heeft 2 slaapkamers met badkamer, 1 suite met badkamer. De keuken is volledig uitgerust en is in perfecte harmonie verbonden met de eetkamer en woonkamer.

Heerlijk wonen in Bairro Azul, het centrum van Lissabon

 

Luxury 3 bedroom apartment with terrace in prestigious Bairro Azul
Dit appartement met 3 slaapkamers van 150 m² bevindt zich op de begane grond en geeft het een exclusief gevoel alsof u een charmante kleine villa bezit. Het uitnodigende terras en de tuin van 167 m² vormen de perfecte plek in Bairro Azul om te ontspannen, een boek te lezen of de lunch in de open keuken te bereiden ..

Luxe 3 slaapkamer appartement met terras in centrum Lissabon

Bairro Azul is een beroemde wijk in de hoofdstad van Portugal; Lissabon, en werd gebouwd in de jaren 1930. Het behoort tot de parochie van Avenidas Novas (voormalige parochie van São Sebastião da Pedreira). Bairro Azul heeft de Centrale Moskee van Lissabon, de E.B. 2,3 Marquesa de Alorna School, het SAMS-ziekenhuis, naast andere belangrijke gebouwen. Bairro Azul is geclassificeerd als een stedelijk complex van gemeentelijk belang. Meer foto’s over dit 3 slaapkamer appartement met terras in Lissabon vindt u hier op onze Engelstalige website. Ab en Jo bieden nu ook woningen aan in Lissabon en Porto, een uitbreiding van onze service in onroerend onder de zon.

Neem contact op met Ab en Jolanda Kuijer voor meer informatie via info@wonenaandecotedazur.nl of telefoon/WhatsApp +33770186203. Wij zijn actief aan de Côte d’Azur sinds 2006 en helpen u graag de juiste woning in Portugal te vinden. Onze service is kosteloos en wij begeleiden u van de eerste selectie tot aan de laatste handtekening bij de notaris. Meer woningaanbod in Portugal vindt u hier.

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf. Woont sinds 2006 in Zuid Frankrijk. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Happily married met Jo. Leest en schrijft dagelijks over van alles. Met Wonen aan de Côte d'Azur leveren Ab en Jo samen OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.