Sleutels deze zomer 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Sleutels deze zomer 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer

Door in Blog met 0 Comments

Geniet deze zomer al van een appartement op loopafstand van het fijne zandstrand van Theoule sur Mer. Het appartement in Theoule sur Mer is gelegen in een klein, elegant nieuw domein. Nog voor de oplevering van dit domein, nu drie jaar geleden, waren alle appartementen binnen zes maanden uitverkocht.

Het is dan ook een unieke locatie: op 20 minuten van de Croisette maar heerlijk rustig gelegen tussen de bergen, aan een baai. Als u buiten op uw terras zit, dan geniet u van het uitzicht én het geluid van de zee. De verkoper wil hier nooit meer weg en heeft een groter appartement gekocht in hetzelfde domein. Dat zegt genoeg. Wie een appartement wil kopen dat op loopafstand van het zandstrand van Theoule sur Mer ligt, moet deze kans met beide handen aannemen.

Schitterend 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer

Het appartement is als nieuw (gebouwd in 2018) en biedt 49 m2 woonoppervlak, ruim voldoende voor een heerlijke ontspannen vakantie. De keuken is van een Duits topmerk met Siemen inbouw apparatuur en de afwerking in zijn geheel is van het hoogste niveau. Er zit nog zeven jaar garantie op dit appartement dat nooit is verhuurd en alleen voor eigen gebruik is bewoond. Bij het appartement hoort een afgesloten garage, groot genoeg voor een ruime gezinsauto. Binnen het domein is een prachtige tuin en een heerlijk zwembad voor de bewoners voor de dagen dat u even niet naar het strand wilt gaan.

Dit 1 slaapkamer appartement aan zee Theoule sur Mer beschikt over een omkeerbare airco waardoor u warme en koude lucht kunt kiezen. Dat maakt het perfect om het hele jaar hier te wonen. Voor thuiswerkers is het fijn om te weten dat er glasvezelkabel ligt. Daarmee wordt een videomeeting wel heel makkelijk. Na de meeting wandelt u dan naar buiten, steekt u de weg over en bent u op het zandstrand. In de zomermaanden kunt u hier gebruikmaken van allerlei watersporten of de ferry pakken naar de haven van Theoule, Mandelieu of Cannes.

Bekijk hier meer foto’s voor 1 slaapkamer appartement aan zee te koop in Theoule sur Mer

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.