Zuid Frankrijk investering: 20 jaar lang duizend euro per maand belastingvrij
Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Zuid Frankrijk investering: 20 jaar lang; duizend euro per maand belastingvrij

Door in Investering in nieuwbouw met 0 Comments

Deze constructie, in het Engels ook wel lease-back constructie genoemd, is extra interessant omdat u de appartementen zonder BTW kunt kopen. U kunt het ook laten financieren, met of zonder BTW. Indien u het financiert met BTW, kunt u wel direct de BTW op uw aankoop terugvorderen van de Belastingdienst. Mits u het maar 20 jaar lang in uw onroerend goed portefeuille houdt. Wilt u het tussentijds toch verkopen, dan betaalt u 1% per jaar van de openstaande jaren aan BTW terug.

Zuid Frankrijk investering

Dit is dus een interessant nieuwbouw project voor investeerders die het geld ‘hebben liggen’ en het liever laten renderen. Het gaat om een servicegebouw in Mougins met luxe kwaliteit appartementen die verhuurd worden aan actieve senioren vanaf ca 70 jaar. Zij huren dit van de verhuurmaatschappij en kunnen er extra diensten bij afnemen die het leven aangenaam maken. De verhuurmaatschappij heeft met u, als koper van een appartement een overeenkomst waarbij zij u gedurende 20 jaar lang een vaste bron van inkomsten uit verhuur garanderen. Het bedrag dat uit de verhuur komt, wordt driemaandelijks aan u overgemaakt, is belastingvrij en wordt jaarlijks geïndexeerd. Ook al wordt het niet verhuurd, dan nog ontvangt u ieder kwartaal netjes uw rendement.

 

Investering met gegarandeerde verhuur opbrengst

Het leukste van deze financieel lange termijn investering in Zuid Frankrijk is, dat u er niet meer naar hoeft om te kijken. Voor ieder ander appartement met seizoensverhuur en vaste kosten is een rendement van 3,8% op uw geïnvesteerde vermogen een hele mooie opbrengst. maar dan moet u het nog allemaal organiseren, inrichten en onderhouden. Dat is bij dit project met lease-back constructie niet het geval; de verhuur en het onderhoud wordt geheel voor u verzorgd. Dit betekent ook dat u het appartement niet zelf kunt gebruiken; het is puur een investering met een vaste huuropbrengst. Laat u uw spaargeld bij de bank staan, of zorgt u voor een slimme vaste bron van extra belastingvrije inkomsten de komende 20 jaar?

Lease back constructie Mougins

Wat veel mensen doen is de Mougins nieuwbouw laten financieren met BTW en vervolgens de terug ontvangen BTW en dit geld opnieuw gebruiken voor een andere investering. Er zijn dan ook investeerders die meerdere appartementen kopen; het levert u een mooi financieel rendement op dat bovendien BELASTINGVRIJ is. Dit is overigens alleen van toepassing op nieuwbouw. Wij dachten al dat u dit interessant zou vinden; neem daarom contact met ons op voor de brochure en meer informatie. Een fiscalist is beschikbaar om u specifieke antwoorden op specifieke vragen te geven.

Prijzen

1 slaapkamer appartement, 36,34 m2, terras 5,7 incl parking. Prijs 270.825 ex BTW.

2 slaapkamer appartement, 67,34 m2, terras 7,6 incl parking. Prijs 340.736 ex BTW.

BTW terug op uw aankoop Zuid Frankrijk

Neem contact op met Ab en Jo van Wonen aan de Côte d’Azur. Wij leveren sinds 2006 een professionele en snelle service als eerste aanspreekpunt voor Vlamingen en Nederlanders die vastgoed willen kopen aan de Côte d’Azur. Wij zijn zeven dagen per week geopend en zijn u graag van dienst. Als wij u mogen vertegenwoordigen bij de aankoop van uw woning of deze vastgoed investering met gegarandeerd 3,8% rendement, dan maakt u kosteloos gebruik van onze extra dienstverlening. Wonen aan de Côte d’Azur heeft volledige toegang tot alle databases om voor u de beste huizen en appartementen in Zuid Frankrijk te vinden; van luxe villa, een exclusief resort, een gezellig appartement tot een superluxe penthouse.

Woning appartement en villa aanbod de Côte d’Azur

Via deze links ziet u ons directe en actuele aanbod

Zeer luxe villa’s Côte d’Azur

Aanbod huizen en appartementen Côte d’Azur

Nieuwbouw projecten in Zuid Frankrijk

Share This
About The Author
Ab Kuijer

Radio-, TV- en reclamemaker, eigenaar internationaal marketingbedrijf gespecialiseerd in vastgoed. Was in Nederland o.a. betrokken bij de oprichting en promotie van Decibel, WAPS Radio en BNN. Woont sinds 2006 permanent in Zuid Frankrijk. Werd aan de Côte d'Azur de eerste Nederlandse president van de British Chamber of Commerce. Happily married met Jo. Schrijft dagelijks tweeduizend woorden. Met de internationale vastgoedportal 'Living on the Côte d'Azur' leveren Ab en Jo OudHollandsche service voor kopers van onroerend goed aan de Côte d'Azur, Portugal, Mauritius, Italië en Ibiza.