Het beste aanbod, online en off-market.
Neem nu contact op +33770186203 (ook WhatsApp ) of gebruik ons persoonlijke zoekformulier

Nieuwbouw gekocht? Nu de keuken nog!

Nieuwbouw kopen in Frankrijk heeft vele voordelen: u koopt zonder zorgen met garantie van levering, u kiest zelf de tegels en afwerking en u profiteert ook nog eens van in totaal tien jaar garantie op de constructie. De eerste twee jaar van uw nieuwe appartement is een garantie van toepassing op vrijwel alles wat beweegt en daarna kunt u altijd via de VVE beroep doen op de algemene verzekering. Kortom, nieuw kopen in Frankrijk is een slimme en zekere investering en is voorzien van vele zekerheden voor de koper.

Keuken kopen voor uw nieuwe appartement

Het enige dat in het totaalplaatje van uw nieuwe appartement, penthouse of villa ontbreekt is de keuken. Dat lijkt misschien raar, maar de keuken is best een moeilijk en persoonlijk verhaal. Keukenprinsen en prinsessen willen natuurlijk een Master Chef design keuken met het beste van het beste, terwijl anderen liever op hun vakantieadres zich laten verwennen in een restaurant en de keuken veel minder belangrijk vinden. Maar voor wie graag klasse apparatuur zoekt in een onverwoestbaar frame en service op maat met Engelstalige service medewerkers, wordt hier adequaat geholpen.

Want of u wel of niet van koken houdt; als u een nieuwbouw appartement heeft gekocht, dan moet u in beide gevallen nog op zoek naar een keuken. Nu is het altijd de vraag; waar wordt u het beste geholpen en wat kunnen ze allemaal leveren? Doordat die vraag steeds vaker aan ons werd gesteld hebben we gekeken naar een professionele partner met eigen showrooms en veel ervaring die u kan helpen met uw keuken. En eventueel ook met uw interieur.

Keuken voor nieuw appartement in ieder budget en alle merken

We zijn hierbij uitgegaan van een simpele methode; u bedenkt hoeveel geld u ongeveer wilt uitgeven aan een mooie keuken op maat, welke kwaliteit apparatuur u wenst en vervolgens gaat de keukenleverancier daarmee aan de slag. U ontvangt een plan op maat, een duidelijke offerte en alles wordt, in overleg met de uitvoerder keurig in uw nieuwe appartement geïnstalleerd. Dit kan natuurlijk pas vanaf de dag dat u de sleutel in uw bezit heeft.

Als u interesse heeft, dan kunt u dit kenbaar maken met onderstaand formulier. U ontvangt dan een uitnodiging en de adressen van de showrooms in Saint Tropez, Cannes, Nice Cap 3000 en Beaulieu sur Mer. Voor onze klanten hebben we bovendien een leuke extra service bedongen: het maken van het keukenplan is geheel gratis. Wij sturen de actuele bouwtekening op naar de ontwerpstudio en zij verrassen u met een prachtig design en een prijs die binnen uw budget valt.

Ook het adres voor uw interieur

Als u eenmaal in de showroom bent, dan ziet u naast verschillende opstellingen in diverse materialen ook het enorme aanbod aan topklasse interieur; van die heerlijke grote banken, mooie tafels en stoelen en strakke kasten. Maar ook geweldige bedden, inloopkasten, vloerkleden, salon en eettafels, kledingkasten en ga zo maar door.

Voor wie smaak en stijl zoekt op een zeker niveau, is ook hier op het juiste adres. De interieurarchitecten helpen u graag met een indeling van uw appartement. Een hele geruststelling want een grote ruimte warm, stijlvol én gezellig maken, dat is een vak apart.

Een gratis keukenplan aanvragen

Vult u onderstaand formulier in en u profiteert van een gratis en vrijblijvend keukenplan en advies op maat.

  Uw naam (verplicht)

  Uw Email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   

  De keuken kunt u van uw lijstje afhalen en rustig slapen…